JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Joico

Ingenting slår det friska och starka håret som du får med hjälp av JOICO. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till. JOICO själva kallar det för ”JOI”. Joi är hjärtat i allt som görs. JOICO har legat i framkant för innovativa hårvårdsprodukter under de senaste 40 åren. Grundaren Steve Stefano från Kalifornien insåg att de hårvårdsvarumärken som fanns vid den tiden inte uppfyllde de krav som han letade efter. Han valde därför att utveckla sitt eget hårvårdsvarumärke. Faktum är att JOICO var först med att inse vikten av att använda alla hårets aminosyror som vårt hår består av. Idag är JOICO prisbelönad och ledande aktör inom professionell hårvård i över 65 länder och erbjuder högkvalitativa färger och produkter, exempelvis snackisen JOICO K-pack. JOICOS innovativa SmartRelease-teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, släpper kontinuerligt ut tre vårdande ingredienser: Keratin, arginin och nyponfröolja som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Joico.

produkter

74 produkter
Visa fler
74 produkter

Om JOICO

Det var över 40 år sedan som frisören Steve Stefano från Kalifornien, grundade JOICO. Det började med en tanke om att de hårvårdsprodukter som fanns på marknaden, aldrig uppfyllde de krav som Steve Stefano letade efter i hårvårdsprodukter och där började resan för JOICO. 

JOICO är minst sagt ett innovativt företag inom hårvårdsbranschen och har ambitiöst och framgångsrikt tagit sig framåt. JOICO var det första företaget inom branschen som insåg att man borde använda alla hårets aminosyror som håret naturligt består av. Som klippt och skuret för en framgångssaga. 

Håret får utstå mycket i vardagen och går igenom flera faser vilket gör det helt naturligt att håret då förlorar sin lyster och utstrålning. På JOICO vet man att det inte behöver vara så! JOICO erbjuder högsta kvalitet i alla produkter som är utformade för att få tillbaka ett friskt, glansigt och starkt hår - och du kommer att märka förändringen redan efter första behandlingen.