Joico 

Ingenting slår det friska och starka håret som du får med hjälp av JOICO. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till. JOICO själva kallar det för ”JOI”. Joi är hjärtat i allt som görs. tveka inte att testa någon av joicos välkända hårvårdsserier som K-PAK, DEFY DAMAGE, K-PAK COLOR THERAPY, BLONDE LIFE, YOUTHLOCK och JOIFULL.

class="paragraph">JOICO DEFY DAMAGE

class="paragraph">JOICO K-PAK

class="paragraph">JOICO K-PAK COLOR THERAPY

class="paragraph">JOICO BLONDE LIFE

class="paragraph">JOICO JOIFULL

class="paragraph">JOICO YOUTHLOCK

OM populära k-pak från joico

bygg upp håret på nytt!

Läs MER

produkter

67 produkter
Visa fler
67 produkter

Om JOICO

Det var över 40 år sedan som frisören Steve Stefano från Kalifornien, grundade JOICO. Det började med en tanke om att de hårvårdsprodukter som fanns på marknaden, aldrig uppfyllde de krav som Steve Stefano letade efter i hårvårdsprodukter och där började resan för JOICO. 

JOICO är minst sagt ett innovativt företag inom hårvårdsbranschen och har ambitiöst och framgångsrikt tagit sig framåt. JOICO var det första företaget inom branschen som insåg att man borde använda alla hårets aminosyror som håret naturligt består av. Som klippt och skuret för en framgångssaga. 

Håret får utstå mycket i vardagen och går igenom flera faser vilket gör det helt naturligt att håret då förlorar sin lyster och utstrålning. På JOICO vet man att det inte behöver vara så! JOICO erbjuder högsta kvalitet i alla produkter som är utformade för att få tillbaka ett friskt, glansigt och starkt hår - och du kommer att märka förändringen redan efter första behandlingen.