The Ordinary

Vad är The Ordinary? The Ordinary är ett varumärke med en produktserie som är i ständig förändring och utveckling där främsta fokus alltid har legat på att skapa hudvårdsbehandlingar och hudvårdsprodukter för alla hudtyper och besvär. Med ett stort sortiment bestående av högkvalitativa hudvårdsprodukter till ett bra pris, har The Ordinary lyckats göra sig ett stort namn inom marknaden för hudvård.

BESÖK NÅGON AVDELNING

 

Så här fungerar din hudbarriär

Läs MER

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från The Ordinary.

produkter

64 produkter
Visa fler
64 produkter

Hur använder man The Ordinary?

Då produktserien från The Ordinary innehåller kliniska teknologier med aktiva ingredienser gäller det att veta hur man använder hudvårdsprodukterna, så att din hud behandlas på bästa sätt. Lär dig använda hudvårdsprodukter från The Ordinary genom noggranna innehållsförteckningar och informativa produktbeskrivningar eller klicka dig in på respektive produkt för att läsa mer.

The Ordinary serum

The Ordinary har en rad olika serum som du kan välja bland beroende på din hudsituation! Det bästa med serum från The Ordinary är att dom är experter på att lösa olika hudbesvär. Behöver du något mot torr hy, anti-age eller något som dämpar akne? Då har du flera serum från The Ordinary till hands. Lös ett eller flera hudbesvär med The Ordinary!

The Ordinary Glycolic Acid

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution är en hudvårdslösning som innehåller 7% glykolsyra, känd för sin förmåga att skonsamt exfoliera huden. Den bidrar till att förbättra hudens ton och struktur, vilket ger en mer strålande hy med regelbunden användning. Formulan innehåller även lugnande ingredienser som Aloe Vera och ginseng, samt tasmansk peppar som minskar risken för irritation. Dess pH-värde ligger på cirka 3,6, vilket är nära glykolsyrans pKa-värde, vilket innebär en balans som maximerar effektiviteten och minskar irritation. Värt att notera är att produkten kan variera i färg beroende på ingredienserna som är vegetabiliska. Det är dock viktigt att vara försiktig med användningen på känslig eller skadad hud, och det är viktigt att komma ihåg att använda solskydd eftersom glykolsyra kan öka hudens känslighet för solen.

The Ordinary Squalane Cleanser

The Ordinary Squalane Cleanser är en skonsam ansiktsrengöring som effektivt tar bort makeup och håller huden mjuk och återfuktad. Dess formula innehåller squalane och mjukgörande estrar som hjälper till att smidigt ta bort smink och smuts. För att använda, massera rengöringen mellan händerna tills den blir oljig, och applicera sedan på ansiktet. Denna omvandling hjälper till att smälta bort makeup och orenheter som sedan enkelt sköljs bort med vatten. Produkten är skonsam nog för daglig användning på alla hudtyper, eftersom den inte täpper till porerna eller torkar ut huden.

The Ordinary Niacinamide serum

The Ordinary Niacinamide 10% and Zinc 1% är ett avancerat hudvårdsserum som blivit särskilt populärt för sin förmåga att effektivt hantera hudproblem relaterade till överaktiv talgproduktion. Dess högkoncentrerade formula består av 10% niacinamid, även känt som vitamin B3, en ingrediens som har bevisat sin effektivitet i att reducera utseendet av orenheter och porer som blivit täppta.

Niacinamid är välkänt för sina hudförbättrande egenskaper, som inte bara hjälper till att kontrollera talgproduktionen utan även bidrar till en jämnare hudton och förbättrad hudstruktur. I kombination med 1% zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA), förstärks effekten ytterligare då zink har en talgreglerande effekt. Denna unika kombination gör serumet mycket effektivt för de med fet hudtyp eller hud som är benägen för akne och oljighet.

Regelbunden användning av The Ordinary Niacinamide 10% and Zinc 1% kan ge betydande förbättringar i hudens övergripande utseende och hälsa. Det är ett mångsidigt serum som inte bara angriper problem med överskott av talg och orenheter, men också arbetar för att lugna huden och främja en klarare, mer strålande hudton.

Det bör noteras att trots dess höga effektivitet, är detta serum skonsamt nog för daglig användning och passar en mängd olika hudtyper. Dess icke-irriterande och icke-komedogen formula gör det till ett utmärkt val även för känslig hud. Som med alla produkter från The Ordinary, är det fri från onödiga tillsatser och fokuserar på att leverera direkt och tydliga resultat.