Exuviance
– Toner –

Steg 2

Exuviance Toner: Balans och Förberedelse för Din Hud

Tonerns roll i hudvårdsrutinen är ofta underskattad, men dess effekt är oumbärlig. Exuviance Toner fungerar inte bara som en sista touch för att avlägsna eventuella rester från rengöring, utan den förbereder också din hud för de produkter som kommer härnäst. Med sin lättflytande formula, återfuktar och lugnar Exuviance Toner din hud, samtidigt som den balanserar och förfinar. Speciellt för de med fet eller aknebenägen hy, kan denna toner hjälpa till att kontrollera överflödigt talg och ge en klarare hudton. Låt varje droppe av denna toner bli steget som transformerar din hudvårdsrutin.

Toner för Känslig och Torr Hud

Varför välja alkoholfria toner?

För dem med känslig eller torr hud är hydrerande alkoholfria toner det bästa valet. Dessa toner hjälper till att ge en fuktighetsboost samtidigt som de återställer hudens optimala pH-balans.

 

Nyckelingredienser att leta efter

Sök efter formuleringar som innehåller polyhydroxisyra och lugnande botaniska extrakt. Dessa ingredienser hjälper till att lugna och återfukta huden utan att irritera den.

Toner för Normal och Kombinerad Hud

Varför hydrerande toner är bäst

För normal och kombinerad hud är hydrerande toner det bästa valet. Dessa toner hjälper till att återställa hudens naturliga pH-balans och förbättra dess klarhet.

 

Ingredienser som gör skillnad

Leta efter formuleringar som innehåller ingredienser som glykolsyra och polyhydroxisyra. Dessa ingredienser hjälper till att exfoliera huden, minska överflödig olja och förbättra hudens textur.

Exuviance Hydraprep Ph Balance Toner

Exfolierande ansiktsvatten som återställer hudens pH efter rengöring.

Så använder du Exuviance
Hydraprep Ph Balance Toner 

Applicera på en bomullsrondell och svep över ansiktet. Använd efter rengöring morgon och kväll.

Egenskaperna hos Exuviance
Hydraprep Ph Balance Toner

  • Ansiktsvatten med AHA-syra som exfolierar.
  • Återställer hudens pH-balans.
  • Gurka och kamomill verkar lugnande.

Exuviance HydraPrep pH Balance Toner är ett exfolierande ansiktsvatten som balanserar hudens pH efter rengöring. Den återfuktar och binder fukt i huden samtidigt som den förbättrar hudstrukturen och bidrar till lyster. Den har en exklusiv formula som bevarar och binder fukt i huden samtidigt som extrakt av gurka, aloe vera och kamomill verkar lindrande och tillför extra fukt. Huden blir mer mjuk, följsam och mottaglig för nästa steg i din hudvårdsrutin. HydraPrep pH Balance Toner passar alla icke-känsliga hudtyper och kan användas både morgon och kväll efter rengöring. Detta exfolierande ansiktsvatten bereder väg för nästkommande produkter

Exuviance Hydrasoothe Refresh Toner

Alkoholfritt ansiktsvatten som milt återställer hudens pH-värde efter rengöring.

Så använder du Exuviance
Hydrasoothe Refresh Toner

Applicera på en bomullsrondell och svep över ansiktet. Använd efter rengöring morgon och kväll.

Egenskaperna hos Exuviance
Hydrasoothe Refresh Toner

  • Återfuktande ansiktsvatten utan alkohol.
  • Innehåller exfolierande PHA-syra.
  • Lugnande och återfuktande.

HydraSoothe Refresh Toner är ett alkoholfritt ansiktsvatten som milt återställer hudens pH-värde efter rengöring. Den innehåller PHA-syra vilket är en mild syra som binder fukt, verkar som en antioxidant och lätt exfolierar hudytan utan irritation. Detta ansiktsvatten är gjort för en känslig hud och passar alla hudtyper. Extrakt från bland annat aloe vera, gurka och kamomill förbättrar fukthalten i huden samtidigt som barriären stärks. Hydrasoothe Refresh Toner förbereder huden för nästkommande steg i din hudvårdsrutin.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR: