DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

BIOTHERM

Biotherms hudvård och skönhetsprodukter andas kvalité och förnyelse. Oavsett vad du har för hudtyp eller livsstil erbjuder de hudvårdsprodukter för alla. Biotherm har flera ikoniska hudvårdsserier som Life Plankton™, Aquasource, Blue Therapy och Lait Corporel. Här finner du det bästa från Biotherm som dagkrämer, nattkrämer, rengöringar, serum, ansiktsmasker, kroppsvård och solprodukter.

Biotherm ansiktsvård

Biotherm herr

Biotherm kroppsvård

Biotherm solprodukter

 

 

BIOTHERMS ROSA HUDVÅRD

Upptäck Biotherms rosa hudvård som återfuktar och ger huden ny lyster.

 

Läs artikeln

 

BIOTHERMS BLÅ HUDVÅRD

Upptäck den perfekta hudvårdsrutinen inför kvällen med anti-age-effekter.

 

Läs artikeln

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Biotherm.

produkter

140 produkter
Visa fler
140 produkter

Effektiva hudvårdsprodukter av hög kvalité

Biotherms effektiva och beprövade hudvårdsprodukter har sitt ursprung ur Thermalplankton – ett koncentrat man finner i mineralvatten som stärker hudens försvar och hudförnyelse. Biothems hudvård är helt enkelt nyckeln till hälsosam hud!

Biotherms hudvård

När du köper Biotherms produkter får du hudvårdsprodukter av allra högsta kvalité. Biotherms hudvård består bland annat av fräscha dagkrämer, nattkrämer, serum, mask, peeling, rengöring och ansiktsvatten. Biotherm har många olika produktserier som är anpassade efter varje hudtyp. Formulan är mjuk och fräsch ger en härlig känsla på din hud. Gillar du deras produkter ska du absolut inte missa Biotherm Aquasource. En ansiktskräm som innehåller en sällsynt växt som ger huden fantastisk lyster. Köp Biotherm hos oss på HARMONIQ.se idag!

Om Biotherm

Biotherm har varit en föregångare inom hudvård sedan sin grund 1952 och har alltid satt naturliga ingredienser i fokus. En av de mest betydelsefulla ingredienserna är LIFE PLANKTON™, som härstammar från de varma källorna i Pyrenéerna och är känt för sina uppfriskande och vitaliserande egenskaper. Denna enastående ingrediens är en grundsten i samtliga av Biotherms hudvårdsprodukter, och det är dess kraft som hjälper till att ge din hud den bästa vård den förtjänar.

Vad innehåller Biotherms produkter?

Biotherms produkter innehåller bland annat Thermalplankton. Thermalplankton finns i mineralvatten och har egenskaper som förnyar huden. 

Biotherm kombinerar sin djupa vetenskapliga expertis med sin passion för naturliga ingredienser för att skapa hudvårdsprodukter som är både effektiva och njutbara att använda. Oavsett din hudtyp, dina behov eller din livsstil, har Biotherm hudvårdslösningar som passar just dig.

Deras ikoniska produktserier, såsom Life Plankton™, Aquasource, Blue Therapy och Lait Corporel, erbjuder ett brett utbud av produkter som är utformade för att möta olika hudbehov och målsättningar. Oavsett om du behöver intensiv återfuktning, anti-aging fördelar eller allmän hudvård, har Biotherm en produktserie som passar dina önskemål.

Biotherm Life Plankton

Börja din hudvårdsrutin med populära Biotherm Life Plankton Elixir, ett närande och regenererande serum som utgör en grund för en strålande hud. Serumet har förmågan att ge din hud en intensiv återfuktning, stärka dess struktur och leverera synliga förbättringar på endast åtta dagar.

Biotherm Life Plankton Elixir innehåller en koncentration av 5 % Life Plankton probiotiska fraktioner, som är en signaturingrediens från Biotherm med dokumenterade föryngrande egenskaper. Tillsammans med detta probiotiska komplex, är serumet berikat med hyaluronsyra för att optimera fuktbalansen i huden och ett kraftfullt C-vitaminkomplex som ger en strålande och frisk hudton.

Life Plankton Elixir Serum är en universell produkt som passar alla hudtyper, oavsett ålder, och är även skonsam nog för känslig hud.

För att använda serumet, applicera det på morgonen och kvällen på en ren hud med hjälp av den medföljande pipetten. Serumets lätta och uppfriskande konsistens absorberas snabbt och lämnar ingen klibbig känsla.

Fortsätt sedan din hudvårdsrutin genom att använda en ansiktskräm som är anpassad efter din specifika hudtyp och behov. Detta kommer att komplettera effekterna av serumet och ge din hud en komplett och skräddarsydd vård.