VÄLKOMMEN TILL VÅR SALONG

 

Harmoniq är salongen för dig som ställer dig höga krav på ditt utseende, naglar och hår. Vi är stolta över att våra specialutbildade terapeuter och frisörer kan erbjuda dig ett brett utbud av behandlingar inom hud-, hår- och nagelvård. I vår unikt inredda salong är vårt mål att du ska känna dig avkopplad och få en lyxig och harmonisk upplevelse.

Oavsett om du endast vill plocka dina bryn eller väljer en helkroppsbehandling hos oss, så är pirret i magen nära. Vi strävar alltid efter att vara din oas i vardagens gråa öken. Välkommen. 

 

BOKA BEHANDLING  BESÖK SALONGEN  MÅNADENS ERBJUDANDE

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en frisör, hudterapeut och en nagelteknolog/fransstylist till vår salong i Västerås! 

Läs mer

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

BESÖK OSS   


Öppettider:

Vardagar: 10.00 - 19.00
Lördagar: Stängt.
Söndagar: Stängt.


Hitta till oss:

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h, Västerås
Mimergatan 4, Västerås

 GOOGLE MAPS  APPLE MAPS 

 

UTVALDA BEHANDLINGAR

AVBOKNING & ÄNDRING

Vår väntelista är lång vilket innebär att vi enkelt kan flytta in någon annan glad kund på din avbokning. Du som kund kan alltid ha höga krav på oss och vårt arbete. Vårt enda krav på dig som kund är att du dyker upp på din bokning eller avbokar i god tid.

Vi debiterar alltid utebliven behandling till fullt pris, för att slippa debitering behöver du avboka din behandling minst 24 timmar innan utsatt tid

Du hanterar enkelt din avbokning eller ändring via bokadirekt.se eller ring till:

021-448 18 50

Skicka ett SMS till 070-355 74 44 så kontaktar vi dig om du har svårt att komma fram. Avbokning via e-post är EJ giltig.