take over
take over

Prada
Prada

Parfym från Prada


Prada grundades utav den italienska modeskaparen Mario Prada år 1913 i Milan och har uppmärksammats för dess produkter utav högsta kvalitet och lyxighet. Märket erhåller allt från unika handväskor, accessoarer och skor till högklassiga parfymer från de mest väldoftande noterna. Företaget har gått vidare i familjevägen och har sedan Mario, ägts utav både hans dotter; Luisa Prada, samt hennes dotter; Miuccia Prada, som är nuvarande ägare utav Prada och har vart sedan år 1978.

Det var inte förrän år 2003 som parfymerna tog sin plats i Pradas sortiment, men blev snabbt uppskattat av kunder världen över. Varje doft specialiserar sig på en egen unik not, men har allihop ändå en bas från den blommiga doftaromen. Prada har samarbetat med många olika kända parfymtillverkare, som t.ex. Daniela Andrier, Carlos Benaim, Clement Gavarry och Max Gavarry.

Pradas parfymer är moderna och uttrycker en sofistikerat blommig doft som skapar en himmelsk aura kring sig. Med en varm och mjuk doft väcker parfymen känslor som glädje och hoppfullhet och skapar därmed den ultimata doften för dig.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Varumärken (0)
Produkttyp (0)
Kampanjer (0)
Copyright 2023 © Vendre
Sortera
Copyright 2023 © Vendre
(4 produkter)
Prada Candy Gloss EdT Spray 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 875 kr)
656 kr
Prada La Femme Intense EdP 35 ml
Premium
(Rek. Pris: 805 kr)
604 kr
Prada La Femme Intense EdP 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 1 100 kr)
825 kr
Prada La Femme L´Eau Water Splash Body Mist 150 ml
Premium
(Rek. Pris: 1 055 kr)
739 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan