JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Ansikte

It's all about the BASE! En sminkning är inte så mycket utan en riktigt bra och genomtänkt bas. Vi kan allt om smink och hjälper dig gärna att hitta din nya go-to basrutin. Har du redan koll på läget är det bara att luta dig tillbaka och fynda mängder med sminkprodukter till ditt ansikte oavsett hudtyp och hudton!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

Mer om makeup

TOPPLISTA

produkter

1826 produkter
Visa fler
1826 produkter

Vilket smink passar min hudtyp?

Vi älskar makeup och dess fantastiska egenskaper. Smink kan täcka oönskade rödheter, blemmor, gråa toner och pigmentfläckar i ansiktet. Med makeup kan du även skapa mängder av olika looks. Men tycker du kanske att det är svårt att veta vilket sorts smink du ska köpa för just ditt ansikte och hudtyp? Lugn, i våra salonger i Västerås erbjuder vi bland annat hudanalys och makeupanalys. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du vill veta mer eller läs gärna mer om våra hudanalyser och makeupanalyser.

Contouring – het sminktrend

90-talet ringde och undrade varför inte dom kom på detta?! Under de senaste åren har contouring blivit en riktigt het trend som nästan har tagit över sminkvärlden. Contour innebär att framhäva eller dölja delar av ansiktet med hjälp av smink som skuggar och highlightar. Givet tycker vi! 

Mer än bara sminkprodukter för ansiktet

Vi erbjuder såklart mer än bara makeup-produkter för ansiktet. För att du ska få ett bra resultat när du sminkar dig behöver du också ta hand om din hud.
Ett välmående ansikte kräver omsorg, lite tid och bra produkter för hudvård. Att bara skölja av sminket med handtvål och vatten ger inte ett helt rent ansikte, en del sminkrester stannar kvar på huden. En bra grundläggande hudvårdsrutin innebär bra rengöringsprodukter för ansiktet och återfuktande ansiktskrämer.