JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Speglar

Vad är en sminkrutin utan en riktig sminkspegel? Du kan ha en liten spegel i handväskan för att smidigt och diskret kunna kontrollera sminket och håret. Du kan även ha större modeller hemma i badrummet för att kunna se frisyren från olika vinklar och mycket mer. Vi erbjuder speglar i olika former och storlekar samt med eller utan inzoomningar!

TOPPLISTA

produkter

12 produkter
Visa fler
12 produkter

Sortimentets olika sminkspeglar

Det finns flera olika typer av sminkspeglar i sortimentet, så nu reder vi ut speglarna en gång för alla! 

Dubbelsidig sminkspegel

En dubbelsidig sminkspegel är perfekt när du vill ha en spegel som du på ena sidan kan använda för att få en överskådlig blick när du sminkar hela ansiktet, och på den andra sidan få en inzoomning när du vill plocka bryn eller få till din eyeliner.

Sminkspegel med belysning

En sminkspegel med belysning innebär att du får med lampor direkt på spegeln, kan det bli bättre? Det är extra bra att satsa på en sån här spegel om du upplever att du inte har bra ljus hemma. 

Handspegel och resespegel

En handspegel eller resespegel är perfekt att ha tillgänglig i sminkväskan om du vill fixa till håret och sminket under dagen, eller om du ska resa bort och inte vill packa ner en en två meter lång IKEA-spegel. 

Sminkspegel med sugpropp

En sminkspegel med sugpropp kan användas för att sätta upp lite varsomhelst, du kanske föredrar att plocka brynen i duschen? Eller varför inte sätta en liten spegel med inzoomning på din vanliga spegel så att du både kan se din hud på nära håll och från normalt håll!