LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Cosrx

COSRX, är ett framstående K-beautymärke från Sydkorea och har fått erkännande för sina högkvalitativa produkter som karaktäriseras av effektiva och tydliga ingredienslistor. Varje produkt är formulerad för att vara allergivänlig och är helt fri från parabener. Dessutom är de engagerade i djurvänliga metoder och utför därför inga djurtester, vilket gör dem 100% cruelty-free. Från COSRX finner du allt ifrån toner och ansiktskräm till ansiktsmasker och rengöring.

 

 

 

MUST HAVE'S FRÅN COSRX 

Botanisera bland populära produkter från COSRX.

MER OM COSRX 

Läs artiklarna om det hetaste från COSRX.

Allt om COSRX populära rengöringar

Allt om COSRX populära rengöringar

COSRX
Läs mer
Snigelslem i hudvård - här är anledningen!

Snigelslem i hudvård - här är anledningen!

Fuktgivande COSRX
Läs mer

produkter

44 produkter
Visa fler
44 produkter

Cosrx återförsäljare

COSRX har snabbt etablerat sig som ett ledande märke inom sydkoreansk hudvård, känd för sina innovativa och högkvalitativa produkter som fokuserar på effektivitet och resultat. Deras sortiment består av produkter med en begränsad men högkvalitativ ingredienslista.

COSRX har utvecklat produktserier för att adressera specifika hudproblem som akne, torrhet och åldrande hud. Deras utbud inkluderar rengöring, toner, peeling, serum och krämer.

Dessutom är COSRX anmärkningsvärt för sin minimalistiska och enkla design. Deras förpackningar är okomplicerade med tydliga etiketter som ger information om produktens användning och syfte.

COSRX ingredienser

COSRX är kända för sina unika formler med hög koncentration av aktiva ingredienser som glykolsyra, salicylsyra och niacinamid, därför är COSRX produkter effektiva för exfoliering och åldersbekämpning. COSRX betonar användningen av AHA- och BHA-syror, som är centrala i K-Beauty och har varit populära i asiatisk hudvård innan de blev kända i väst. Deras produkter har ett anpassat pH-värde för att matcha hudens eget, vilket optimerar effekten och minimerar risken för komplikationer. Många av deras produkter innehåller också naturliga vattenkällor som pilbark eller aloe vera-blad istället för vanligt renat vatten för att maximera effektiviteten av andra ingredienser och extrakt.

Sammanfattningsvis är COSRX ett välrespekterat hudvårdsmärke som erbjuder en rad produkter som passar alla hudtyper. Med sin inriktning på enkla, naturliga ingredienser och minimalistisk design har märket etablerat sig väl i den internationella skönhetsbranschen.

Vilken hudtyp passar COSRX?

COSRX tillverkar produkter speciellt anpassade för känslig hud, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som söker en hälsosam och balanserad hud.

COSRX-produkter är inriktade på en rad hudproblem, inklusive akne, torrhet, åldrande, mörka fläckar, känslig hud och mer. Deras produkter är speciellt utformade för att hantera dessa specifika problem.

COSRX-produkter anses säkra för de flesta hudtyper, men det är viktigt att alltid läsa ingredienslistan och följa instruktionerna för att undvika allergiska reaktioner.

Vad är COSRX?

COSRX är ett hudvårdsmärke från Sydkorea som fokuserar på rengöring, exfoliering och behandling av specifika hudproblem med naturliga ingredienser och kliniska formler för effektiva resultat.

COSRX erbjuder ett brett utbud av produkter för ansikte, kropp, hår och solskydd, inklusive rengöring, toner, essenser, ansiktsmasker, punktbehandlingar, serum, ögonkrämer och fuktighetskrämer.

COSRX snigelsekret

Vissa COSRX-produkter är veganvänliga, men andra innehåller animaliska ingredienser. Det är därför viktigt att noggrant granska ingredienslistorna för att avgöra om en produkt är vegan. Men COSRX är ett cruelty-free märke som inte testar sina produkter på djur. Sekretet från sniglarna utvinns utan att skada sniglarna.

COSRX produkter

Deras mest kända produkter inkluderar AC Collection Acne Pimple Master Patch, Low pH Good Morning Gel Cleanser, Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, Advanced Snail 92 All In One Cream, och Aloe Soothing Sun Cream.

COSRX:s filosofi om hudvård är att erbjuda enkel men effektiv vård med ett minimiantal aktiva ingredienser för att undvika irritation och förbättra hudens hälsa.