Lacoste

LACOSTE är ett modehus som har "En sportig inställning till livet" som grundades redan 1930 av Rene "Le Crocodile" Lacoste - en fransk tennisspelare. Smeknamnet fick han eftersom det påminde om hans taktik på tennisbanan, likt en krokodil, smygande fram mot mål och slå till när motståndaren minst anar. Modehuset bygger på linjerna LACOSTE Club och LACOSTE Sportswear. Pikétröjan är företagets stolta verk. Idag har modehuset även skor, väskor, glasögon och parfymer.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Lacoste.

produkter

9 produkter
Visa fler
9 produkter

Lacoste damparfymer

Damparfymer från Lacoste erbjuder de allra bästa dofterna för den sportiga, äventyrslystna och karismatiska kvinnan som vill ha en parfym som inte sviker henne under dagen. Parfym från Lacoste får vem som helst att känna sig redo för tennisbanan, med andra ord perfekt för dagar där du behöver en extra boost!


Lacoste herrparfymer

Lacoste herrparfymer passar perfekt för den sportiga och sofistikerade mannen som är redo att ta sig an dagen på bästa sätt! Oavsett vilken av Lacostes dofter du väljer, kan du vara säker på att du kommer att få en unik och fräsch doft som passar perfekt för alla tillfällen.