LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Real Techniques

Borstarna från Real Techniques innehåller lyxigt och otroligt mjukt syntetiskt hår och de har skapat skaften så de blir enkla att jobba med och att det ska bli så bra resultat som möjligt. Vi har fått äran att tagit in de här otroliga borstarna, så kom in i vår butik eller på harmoniq.se och se vilken som är din favorit.

 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Real Techniques.

produkter

14 produkter
Visa fler
14 produkter

Om Real Techniques

Samantha Chapman och Nicola Chapman är makeupartisterna som grundade märket Real Techniques. Sam och hennes lillasyster Nicola har sedan väldigt ung ålder varit intresserade av skönhet och makeup. Deras moster var en känd makeupartist i London och som bland annat sminkat prinsessan Diana och David Bowie. Deras mamma var även väldigt involverad i makeupyrket, så att när Samantha och Nicola också blev intresserade av smink kom det inte som en överraskning. År 2008 laddade Samantha upp sin första youtubevideo som handlade om just smink. Snart så började Nicola hjälpa till och kanalen blev större och större, och idag har de flera miljoner visningar per video.

När de år 2010 fått över 30 000 följare började idén med Real Techniques komma. De tyckte att bland det viktigaste vid en bra sminkning är verktygen. Med deras kunskaper och med all socialmedia blev det lättare att få veta vad kvinnorna kände att de behövde för att göra sin makeup bättre, och framför allt lättare än tidigare. Så 2011 lanserades märket på marknaden för första gången, och kvinnor från hela världen dök upp och ville handla de otroliga borstarna. Idag finns borstarna runt om i hela världen och blivit otroligt populära.