Volym

Byt ut ditt livlösa och platta hår mot ett fluffigt hår som är fyllt av volym och stadga! Om du har naturligt slappt hår utan någon särskild volym, kan det kännas som en kamp att få till den där volym-looken som du strävar efter. Men hoppet är inte ute, till att börja med behöver du riktigt bra volymgivande stylingprodukter som är anpassade för din hårtyp!

  MER OM HÅR

  GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste frisyr på tio minuter!

  GHD rise hot brush - fixa årets trendigaste fri...

  Gardinlugg och böjda toppar är något som varit på tapeten i flera år, och snyggt är det! Jag har provat de flesta verktygen på marknaden - värme...
  Läs mer

  Guide: Frisyrer till olika ansiktsformer

  Guide: Frisyrer till olika ansiktsformer

  Styling Värmeverktyg

  Vi har kikat närmare på de fyra vanligaste ansiktsformerna för hjälpa dig att hitta din bästa look!


  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   57 produkter
   Visa fler
   57 produkter

   Så här får du volym i håret

   Det finns flera sätt att öka din volym i håret. Genom att använda bland annat stylingverktyg, volymschampo, volymspray och övriga volymprodukter så kommer du på ett eller annat sätt nå den volym som du önskar i ditt hår! Det knepiga kan vara att hitta vilken hårprodukt som passar din hårtyp och vad som kommer skapa bäst resultat med ditt hår. Är du osäker på vilka volymgivande produkter som passar dig, kan du alltid höra av dig till vår kundservice som hjälper dig. Du kan också göra en digital håranalys om du är osäker på vilken hårtyp du har!