LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Paul Mitchell

Paul Mitchell blev snabbt en succé, och idag ligger varumärket på varumärkestoppen för hårvård och producerar över 100 olika produkter som säljs i över 80 olika länder. Utöver vård- och stylingprodukter, hygienprodukter och värmestylande produkter erbjuder företaget professionell hårfärg som används på salonger världen över. Bara i USA är varumärket ledande bland salonger. Något som har varit med Paul Mitchell sedan starten är miljötänket i framställandet av deras produkter. De har en sträng policy mot djurförsök, både för de färdiga produkterna men också för de råvaror som ligger till grund för produkterna. De donerar också årligen miljontals dollar till hjälporganisationer som jobbar med hälso- och socialvård, miljövård, barn i tredje världen, vilket gör oss på HARMONIQ extra stolta som återförsäljare. 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Paul Mitchell.

produkter

116 produkter
Visa fler
116 produkter

Om Paul Mitchell

Företaget Paul Mitchell grundades redan på 1980-talet med vision om att kunna erbjuda lyxig hårvård till ett överkomligt pris. Den första serien innehöll fyra produkter som skulle underlätta frisörernas arbete och göra det lättare för kunden att sköta håret hemma själv mellan besöken. De fyra produkterna var shampoo one, hair sculpting lotion, the conditioner och shampoo two, och finns på marknaden än idag.

 

Paul Mitchells inpackningar och kurer

Inpackningar och kurer från Paul Mitchell är det bästa alternativet för att få ett friskt och vackert hår. Deras produkter är speciellt utvecklade för att ge bästa möjliga resultat och passar alla hårtyper. De innehåller naturliga ingredienser och är därför skonsamma mot både hår och hårbotten. Ett perfekt val!


Paul Mitchell för herr

Paul Mitchell är ett amerikansk hårvårdsmärke som erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter för män. Produkterna är framtagna för att ge bästa möjliga resultat och passar alla hårtyper. De innehåller naturliga ingredienser och är fri från parabener och sulfater. I sortimentet finner du bland annat härliga produkter som styling cream, styling clay, shave cream och mycket mer!


Paul Mitchell schampo och balsam

Paul Mitchell erbjuder flera fantastiska schampon och balsam som tar ditt hår till nya höjder. Paul Mitchell har ett brett utbud av produkter för alla hårtyper oavsett om du har fett hår, torr hårbotten eller frizzigt hår. Paul Mitchells schampo är milt och skonsamt mot håret och ger ständigt näring och fukt. Paul Mitchells schampo och balsam är även effektivt mot fett hår.


Paul Mitchell styling

Paul Mitchell är märket som erbjuder mängder med magiska stylingprodukter för alla frisyrer och former! Du kan vara säker på att hitta rätt stylingprodukt oavsett vilket resultat du vill uppnå med ditt hår.