LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Ardell

Hos Ardell hittar du bland annat några av världens mest sålda ögonfransar, det gör oss inte förvånade! Ardell har ett brett sortiment med ögonbrynsprodukter, lösögonfransar och mängder med olika tillbehör för ögonfransar och ögonbryn som bland annat Ardells välkända franslim. Du hittar alla dina ögonbrynsprodukter och olika typer av lösögonfransar här på Harmoniq!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Ardell.

produkter

154 produkter
Visa fler
154 produkter

Ardell - Världens mest sålda lösögonfransar

År 1971 grundade Arnold och Sydell Miller världens mest populäraste och mest köpta lös ögonfransar. Fransarna gjorde dem eftersom de ville få fram en realistisk frans som hade volym och som var långa utan att se för fake ut. Namnet Ardell kommer från båda deras namn, Arnold och Sydell. Fransarna blev snabbt väldigt populära vilket gjorde att dem la till ytterligare flera olika sorters stilar på fransarna och ville ge kvinnor vackra och oförglömliga ögon.

Håret på fransarna är äkta och har bra kvalitet och även bra priser. Ardell är make-up artisternas favorit produkt och används över hela världen. Limmet från Ardell är super bra och man behöver inte gå runt och oroa sig att fransarna ska lossna.

Idag så finns det över 125 olika sorters fransar att välja på med olika stilar som passar vilken kvinna som helst där ute och även varje livsstil och event.

Ardell lösögonfransar

Ardell lösögonfransar kan verkligen sätta pricken över i:et på din makeup! Tur för dig att Ardell har riktigt många lösögonfransar att välja på för olika smak och tycke. Lite singelfransar här och där för en naturlig look eller en hel fransrad som framhäver dina ögon rejält? Alla varianter hittar du hos Ardell! Bland lösögonfransarna hittar du storfavoriten Ardell Wispies...

Ardell ögonbryn

Om du behöver hjälp att forma dina bryn med Brow Shapers eller en Brow Pomade så har du kommit till helt rätt kategori och framförallt varumärke! Ardell vet vad dom pysslar med när det kommer till ögonbryn om vi säger så.