LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Revlon

Revlon är ett revolutionerande märke inom hårfärg och hårvård. Ditt hår fräschas upp med bara en tvätt med den fantastiska färgbomben och får också en fantastisk glans med deras "All In One Hair Treatment". Idag är Revlon bland de största inom hårvård med sitt färgintensifierande utbud av hårvårdsprodukter. Ett av Revlons nyare produkter är deras "Revlon Professional Nutri Color Creme" som bevarar ditt färgade hår lite längre utan att skada på håret. Det finns mer än ett tiotal olika färger som får ditt färgade hår att se nyfärgat ut lite längre.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Revlon.

produkter

38 produkter
Visa fler
38 produkter

Mer om Revlon

Charles Revson, född år 1906 i Somerville, USA. Hans mor och hennes syskon blev ofta uppmuntrade av deras föräldrar att gifta sig med stora namn inom mode, film, kosmetic i början av 1900-talet eller föda någon som kommer bli stor inom dessa områden. Detta har setts i Charles Revsons uppväxt och det är det som uppmuntrade honom att till slut skapa sitt egna varumärke.

Charles Revson arbetade först för kosmetik-företaget Elka men valde senare att gå sin egna väg år 1932. I början fokuserad Revson mest på nagellack med ett stort utbud av olika färger. Men senare introducerade han läppstift för marknaden med matchande färger. Senare lanserades parfymer med stor succé. Revson var chef för företag fram till 1962 och senare som ordförande till hans död år 1975.