O.P.I

O.P.I erbjuder ett väldigt stort sortiment för både händer och naglar. Kvaliteten är väldigt hög och det finns väldigt många olika färger och nyanser vilket gör att märket är så känt som det är. Namnen på nagellacken är också väldigt speciella och färgen sitter kvar väldigt länge. Angående namnen så har varje namn en speciell historia bakom sig. Här är några namnexempel Strawberry Margarita, Show Us Your Tips!, Flashbulb Fuchsia och You don't know Jacques!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från OPI.

produkter

155 produkter
Visa fler
155 produkter

Om O.P.I

O.P.I startades av George Schaeffer och idag är O.P.I det mest ledande professionella nagelvårds märke i hela världen. O.P.I är en förkortning till Odontorium Products Inc och är originalnamnet. Men George köpte företaget och tog över det.

O.P.I har gjort flera olika kollektioner och har samarbetat med olika kändisar. Kollektionerna heter då namnet av kändisen. En av dom första som dem gjorde en kollektion med var Justin Bieber. Några andra kändisar som gjort kollektioner är Katy Perry, Serena Williams, Selena Gome, Mariah Carey och Carrie Underwood.

Dem har även kommit på en ny teknologi som heter "Liquid sand". Det är ett lack som är gelébaserat glitter som blir matt när det torkar.

Just nu finns O.P.I tillgängligt i över 100 länder. De har produkter så som lotions, manikyr och pedikyr produkter, nagelfilar, akryl nagellack och olika verktyg.