Deodorant För Män

Slipp svett, minska svettluktan och framförallt - LUKTA GOTT! Deodorant för män borde vara lika givet som mat och vatten till kroppen. En deodorant tar inte alls speciellt mycket plats så förutom i badrumshyllan kan den följa med till träningen eller varför inte kontoret! I sortimentet hittar du flera typer av deodoranter för män i olika former som spray, roll-on och kräm.

  Mer om hud & doft

   produkter

   86 produkter
   Visa fler
   86 produkter

   Deodoranter och antiperspirant för herr

   Använd en deodorant för att undvika svettlukt eller ett antiperspirant för att minska svetten. Deodorant klassas som en hygienartikel och används i armhålorna för att reducera kroppslukt orsakad av bakterietillväxt. Många deodoranter idag är även antiperspiranter, det vill säga att de motverkar svettningar. En antiperspirant innehåller aluminiumsalt som täpper till svettkörtlarna i armhålorna för ett torrt och luktfritt resultat. Håll dig fräsch och väldoftande med en deodorant.

   Deodoranter kan förekomma i olika former och konsistenser. Till exempel roll on, stick, kräm och spray.

   Roll on

   Den vanligaste typen av deodorant är ’’Roll-on’’. Denna variant är lätt att applicera med 2-3 svep över armhålan. Med en rullande kula fördelas produkten jämnt och smidigt över armhålan.

   Stick och kräm

   Det finns även deodorant i stick/kräm form. Deodorantstick har en mer fast formula, likt läppcerat. Denna appliceras mjukt och smidigt över armhålan. Deodorant i krämform fungerar på samma sätt, men formulan är en aning mer flytande.

   Deodorantspray

   Deodorant finns även i gasform. Med spraydeodorant sprayar du enkelt och smidigt i armhålan. Denna variant kladdar inte.

   Självklart kan du välja en oparfymerad deodorant, en med naturliga ingredienser och mycket mer. Det finns något för alla. 

   Tips!

   Har du känslig/irriterad hud? Leta efter deodorant med mjukgörande och lugnande ingredienser som till exempel sheasmör eller Aloe Vera.