LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Lancome

Lancome testar alla sina skönhetsprodukter noggrant på känslig hy och kan därför användas av alla hudtyper. Lancome smink och hudvård älskas av kvinnor i alla åldrar, världen över. De är världskända för sina parfymer, smink och hudvårdsprodukter. Märket är idag synonymt med lyx och kvalité och deras produkter fortsätter att imponera. Här hittar du bland annat deras succémascara Hypnose by Lancome. Den är enligt oss, Lancomes bästa mascara!

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Lancome.

produkter

357 produkter
Visa fler
357 produkter

Om Lancome

Lancome grundades år 1935 av fransmannen Armand Petitjan med visionen att sprida känslan av fransk skönhet världen över. Lancomes vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv. Lancome erbjuder expertis och det bästa inom makeup och hudvård.

Foundation från Lancome

Lancome är ett av de mest populära märkena på marknaden när det kommer till foundation. Lancome foundation kommer i många olika nyanser och former och passar både torr och fet hud. Det finns allt ifrån foundation sticks till puderfoundation och flytande foundation. Allt handlar egentligen om hur du föredrar att applicera din foundation och vad som passar din hud bäst!

Ansiktsvård från Lancome

Vad behöver din hud för att vara on point? Lancome erbjuder flera produkter som ger bevisad effekt när det kommer till spänst i huden och att reducera fina linjer och rynkor. Lancome klassas därför som bland de bästa på marknaden när det kommer till ansiktsvård, oavsett om det är serum, dagkräm eller en nattkräm du behöver.