Deospray

En kylande, snabbabsorberande och fjäderlätt deospray är allt du behöver för att hålla dig fräsch, ren och svettfri hela dagen! Det vi dessutom älskar med deospray är att den nästan agerar som en body mist och täcker större ytor av din hud där den goda doften sprids. Perfekt till din morgonrutin och att ha med i väskan för lite extra fräschhet under dagen! 

   produkter

   37 produkter
   Visa fler
   37 produkter

   Vad är deospray?

   Deodoranter finns även i gasform. Med deospray sprayar du enkelt och smidigt i armhålan och denna typ av deodorant torkar snabbt in i huden och kladdar inte, perfekt för dig som är aktiv och vill minska risken för fläckar på kläderna. Så håll svetten och doften under kontroll hela dagen med en deospray! Vi har mängder av olika deosprays och självklart kan du välja en oparfymerad deospray, en med naturliga ingredienser och mycket mer.

    

   Tips! 

   Har du känslig eller irriterad hud? Leta efter deodorant med mjukgörande och lugnande ingredienser, som till exempel en deodorant som innehåller aloe vera eller en deodorant med sheasmör.

    

   Mer än deodoranter i gasform

   Vi erbjuder så klart mer än bara spraydeodoranter. Kolla gärna in vårt sortiment av roll on deodoranter, deostick och krämer. Vi har något för alla!
   Tveka inte att kontakta oss om du vill ha råd i ditt val av deodorant!