take over
take over

American Crew
American Crew

Högkvalitativ hårvård för män


Varumärket American Crew grundades år 1994 av en amerikansk stylist med en vision om att utveckla en hårvårdsserie för män som skulle förbinda högkvalitativ vård med individuell, maskulin styling. Han var övertygad om att framtida män skulle lägga lika mycket värde i sitt utseende som kvinnor, och la därmed grundstenen för en av de mest framgångsrika frisörproduktlinjerna för män i världen.

Professionella frisörer och stylister använder sig sedan länge av hårvårdsserien för män från American Crew. Denna hårvård är optimal för en daglig användning utan att stylingen tar för mycket tid eller energi. Den som alltså tycker det är viktigt med en perfekt look och optimal vård, hittar ett stort utbud av högkvalitativa produkter för den modemedvetne mannen hos American Crew.


American Crew är ett välkänt varumärke inom manliga hygienartiklar. Män i alla åldrar och med olika bakgrunder har ett växande intresse för utseende, American crew har tagit till sin uppgift att ge män och deras stylister de verktyg dem behöver för att skapa den maskulina look dem är ute efter.

Män vill precis som kvinnor se så bra ut som möjligt, för att även män skall kunna uppfylla detta skapades American Crew. Dem har engagemang, är innovativa och har skapat ett proffesionellt livsstils-märke enbart för män.

American Crew har någonting för alla stilar, classic, street eller sportig. Vi på HARMONIQ erbjuder både hårvårdsprodukter och stylingprodukter till bra priser. Se hela vårt sortiment av American Crew nedan.

Hårvård för alla män

Amercian Crew erbjuder förstklassig hårvård för kräsna män. Produkterna har utvecklats för att passa olika hårtyper och looker. Med dem får du perfekt styling varje dag. Äldre män, som kämpar med ett hår som blir allt gråare och tunnare, kan använda sig av specialprodukter från Amercian Crew:

-Anti Hairloss-produkterna hjälper vid håravfall. De innehåller verksamma ämne och mineraler som zink, biotin och rosmarin, vilka förlänger hårets livscykel och stärker det.


-Precision Blend-produkterna döljer grått hår. Hos många män ser grått hår attraktivt ut, men många vill ändå bevara sitt ungdomliga utseende. Det mjölkproteinberikade schampot och tillhörande inpackningen återfuktar håret och eliminerar samtidigt den impopulära gula nyans som grått hår så ofta får.


-Håret och hårbottensprodukterna är lämpade för normal till torr hårbotten. De återfuktar denna och tillför den viktiga ämnen som zink och mentol. De motverkar uppkomst av mjäll och ger ett glansigt och mjukt hår. Även lockigt och ostyrigt hår får optimal hårvård med schampon från American Crew. Schampona kan användas både för kroppsvård och som balsam. De eliminera behovet av hårbalsam.

 

Styling och Shave

För en perfekt rakning och styling kan Amercian Crew erbjuda enastående produkter. Oavsett om det handlar om en klassisk eller modern rakning, i vår butik hittar du rakgeler och rakkrämer med pumpakärnextrakt, E-vitamin och druvkärnolja. Det finns även lugnande och skonsamma aftershave-produkter som återfuktar och lugnar huden efter rakningen så att den inte blir irriterad. Uppfriskande Cooling Lotion svalkar ansiktshyn och får den i balans. Samtidigt skyddar den mot skadlig påverkan utifrån och önskad rodnad.

För att möjliggöra personlig styling, erbjuder American Crew även en serie vårdande produkter, hårvax av bivax, glänsande pomador och stylinggeler med varaktig effekt. Alla produkter innehåller vårdande ämnen som skyddar håret och hårbotten samt motverkar fett hår. Stylingprodukterna kan användas varje dag. American Crew ger håret en fräsch och livfull look utan att det ser fett ut. Märkets pomador lämpar sig extra bra för lockigt och motspänstigt hår, medan dess Forming Cream trollar fram nya och snygga frisyrer genom att tillföra trist och platt hår extra volym.

 

Kroppsvård

Sortimentet Amercian Crew Body innehåller olika parfymer, duschgeler och kroppslotioner. Kroppsvårdsartiklarna återfuktar huden optimalt. De innehåller exklusiva ämnen från naturen som garanterar en skonsam rengöring och en enastående uppfriskande känsla. Linjen med vårdande produkter är avsedd för dagligt bruk. Med kraftfulla aromer och kryddor har de en uppiggande effekt på sinnena och stärker den manliga känslan. Märkets duschgeler och kroppsvårdsprodukter innehåller ginsengrot vilket ger huden en märkbart bättre elasticitet. Huden blir både fastare och smidig.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Produkttyp (0)
Kampanjer (0)
Copyright 2023 © Vendre
Sortera
Copyright 2023 © Vendre
(23 produkter)
American Crew Anti Hair Loss Shampoo 250 ml
Gents
Kampanj vid loggin
Club Deal
190 kr
American Crew Ultra Gliding Shave Oil 50 ml
Gents
(Rek. Pris: 205 kr)
160 kr
American Crew Body Wash 450 ml
Gents
(Rek. Pris: 179 kr)
140 kr
American Crew Fortifying Scalp Revitalizer 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 341 kr)
266 kr
American Crew Super Glue Gel 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 252 kr)
197 kr
American Crew King Forming Cream 85g
Gents
210 kr
American Crew King Molding Clay 85g
Gents
(Rek. Pris: 240 kr)
187 kr
American Crew King Fiber 85g
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew CREAM POMADE 85g
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew TechSeries Boost Spray 200 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew 24h Deodorant Body Wash 450 ml
Gents
(Rek. Pris: 179 kr)
140 kr
American Crew 3-in-1 Tea Tree 450 ml
Gents
(Rek. Pris: 179 kr)
140 kr
American Crew Alternator 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew Boost Powder 10g
Gents
(Rek. Pris: 252 kr)
197 kr
American Crew Crew TechSeries Texture Foam 200 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew Fiber Cream 100 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew Fiber Grooming Foam 200 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew Grooming Spray 250 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew Heavy Hold Pomade 85g
Gents
(Rek. Pris: 240 kr)
187 kr
American Crew King Defining Paste 85g
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew King Grooming Cream 85g
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr
American Crew King Pomade 85g
Gents
(Rek. Pris: 240 kr)
187 kr
American Crew Liquid Wax 150 ml
Gents
(Rek. Pris: 210 kr)
164 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan