LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Numbuzin

Utforska världen av Numbuzin, där hudvård möter innovation i hjärtat av K-Beauty. Med sitt unika numreringssystem har Numbuzin förändrat hur vi väljer hudvårdsprodukter, och gör det enklare än någonsin att hitta rätt lösning för specifika hudbehov. Från återfuktande krämer till innovativa serum, erbjuder Numbuzin en skräddarsydd hudvårdsupplevelse. "What's your number?" är inte bara en fråga – det är början på din personliga resa till en vackrare hud. Låt Numbuzin guida dig till den perfekta produkten för just din hud.

UPPTÄCK HUDVÅRDEN FRÅN NUMBUZIN

Koreansk hudvård som går att lita på. Vilket är ditt favoritnummer?

produkter

7 produkter
Visa fler
7 produkter

Om populära märket inom k-beauty: Numbuzin

Stifta bekantskap med Numbuzin, ett dynamiskt och pålitligt hudvårdsmärke från K-Beautys värld, som har erövrat marknaden med sin unika approach. Med en vision om att göra hudvården mer tillgänglig och förståelig, har Numbuzin introducerat ett innovativt numreringssystem, vilket revolutionerar sättet att välja hudvårdsprodukter. Varje nummer representerar en lösning på specifika hudproblem, vilket gör det enkelt för kunder att hitta precis vad deras hud behöver. Att förstå och möta kundernas individuella behov står i centrum för Numbuzins filosofi.

Numbuzins slagord, "What's your number?", är inte bara en fråga, utan en inbjudan till en personlig hudvårdsresa. Med produkter märkta med siffror, från No.0 till No.9, erbjuder Numbuzin en omfattande kollektion som täcker allt från återfuktande krämer och uppfriskande toners till ett brett utbud av tio olika serum, var och en utformad för att möta unika hudbehov.

Ett av deras mest uppmärksammade produkter är No.3 Super Glowing Essence Toner, en prisbelönt produkt som har blivit en favorit bland skönhetsentusiaster för dess exceptionella egenskaper. Den är inte bara en hudvårdsprodukt, utan en förändrare i spelet av daglig hudvård. Så, när du navigerar genom Numbuzins omfattande produktlinje, fråga dig själv - "Vilket nummer representerar min hudvårdsvision?" Utforska och hitta ditt idealiska nummer med Numbuzin, där varje produkt är mer än bara en siffra, det är en lösning för din unika hud.

 

Allt om Numbuzin No 3 Serum

Ett föryngrande serum som ger huden en sund glöd och återfuktning. Detta serum är utformat för att förbättra hudens elasticitet och minska synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer. Det stärker även hudbarriären och mildrar irritation, vilket gör det perfekt för personer med en skadad hudbarriär som vill förebygga åldrande.

No.3 Skin Softening Serum innehåller probiotiska ingredienser som Bifida Ferment Lysate och Galactomyces Ferment Filtrate. Dessa probiotika bidrar till att stabilisera hudens tillstånd, reducera irritation, rodnad och torrhet, samt stärka och reparera skadad hudbarriär. Galactomyces Ferment Filtrat är rikt på vitaminer, mineraler och antioxidanter som skyddar huden mot åldrande och skador från fria radikaler.

Serumet innehåller även Niacinamid och Adenosin, där Niacinamid verkar för att minska finnar, stora porer och ojämnheter som pigmentfläckar, akneärr och solskador. Adenosin är en effektiv anti-aging ingrediens som reducerar ålderstecken och fina linjer, bidragande till en jämnare och ungdomligare hud.

 

Allt om Numbuzin No 5 Vitamin Concentrated Serum

No.5 Vitamin Concentrated Serum är designat för att effektivt minska och ljusa upp mörka fläckar som akneärr, pigmentfläckar och skador från solen. Det är särskilt anpassat för personer som upplever problem med en ojämn hudton.

I detta kraftfulla serum kombineras vitamin C och E för att aktivt arbeta mot hyperpigmentering och solskador. Vitamin C bidrar även till en lätt exfolierande effekt, vilket stimulerar cellförnyelse och ger huden en mjuk känsla med förbättrad lyster.

För att effektivt reducera rodnad, innehåller serumet niacinamid och ceramider. Det ger också en djup återfuktning utan att torka ut huden. Panthenol och Bisabolol, kända för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper, minskar rodnad och hudirritation. Serumet innehåller även näringsrika ingredienser som sheasmör och svampextrakt, vilket gör det idealiskt även för känslig hud.