H1

Diesel är kända för sin djärva och rebelliska design inom modevärlden. Denna kaxiga inställning genomsyrar även deras kollektion av dofter, som erbjuder många olika alternativ för både kvinnor och män. Deras innovativa dofter är alltid i takt med de senaste trenderna och årstiderna, samtidigt som de utstrålar en tidlöshet som gör dem relevanta år efter år.

Att välja en parfym från Diesel är ett sätt att sätta tonen för ett självsäkert intryck och lämna ett starkt avtryck. Dessa dofter ger karaktär och personlighet till den som bär dem, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för den moderna och självsäkra individen. Diesel's dofter är lika unika och utmanande som deras modedesign, och de är skapade för dem som vågar uttrycka sin individualitet och leva utanför ramarna.

Highlights

Här hittar du toppfavoriterna från Diesel.

produkter

22 produkter
Visa fler
22 produkter

Diesel parfym och deodorant

1955 föddes Renzo Rosso, som är grundaren till modehuset Diesel. Tidigt blev de kända för sina trendiga och vågade jeans. Jeansen blev snabbt populära bland alla åldrar och sälj i över 5000 butiker världen över. Det finns många kändisar som har setts bära Diesels kläder, bland annat Robbie Williams och Cameron Diaz. Märket har öppnat ca 500 egna butiker runt om i världen.

Det som var speciellt och som stack ut med just deras jeans var att de hade slitningar, hål och såg väldigt annourlunda ut än det som redan fanns på marknaden.

De jobbar ständigt för att komma med nya stilar och trender för att fortsätta vara ett så eftertracktat varumärke inom modebranschen. Något Diesel värdesetter högt är att passformen alltid ska vara perfekt och att hålla hög kvalitè på sina produkter

Idag hittar man inte bara rebelliska kläder i Diesels breda sortiment, utan exempelvis möbler, accessoarer, väskor och dofter. Diesel vill att deras parfymer ska kännetecknas som konstnärliga, innovativa och trendiga. De unika dofterna blev väl omtyckta av män och kvinnor runt om i världen.