Maria Nila Colour
Refresh

 

Maria Nilas
Färgbomber


Upptäck kraften i Maria Nilas färgbomber, en stjärnprodukt i deras sortiment. Dessa färginpackningar som de också kallas, är inte bara färgförstärkare, utan de ger näring och återfuktar ditt hår med varje användning. Med varje tvätt intensifieras din hårfärg, vilket leder till djupare nyanser över tid. Oavsett din hårfärg, har Maria Nila den perfekta nyansen för dig. Färgbomben är din bästa vän mellan frisörbesök, och håller din färg levande och glänsande. Även om den inte ersätter traditionell hårfärgning, fungerar den som ett perfekt komplement för långvarig skönhet. Och ja, precis som Maria Nilas alla produkter, är dessa färgbomber 100% veganska.

 • Hur du använder Maria Nilas färgbomb

  En färgbomb är mycket enkel att använda och appliceras efter schampot istället för din vanliga inpackning. För bästa resultat bör håret vara handdukstorkat för att färgen ska fästa så bra som möjligt. Färginpackningen kan verka i allt från 3-10 minuter beroende på vilken intensitet du önskar. Ju högre densitet, desto längre ska färginpackningen sitta i håret. Avsluta sedan med att applicera balsam, som sluter hårets fjällskikt och ger håret ett silkeslent resultat. Du kan antingen använda en färgbomb i en kulör, eller kombinera olika färger med varandra för att ändra nyansen något. Om du sedan innan tonat eller färgat ditt hår och blivit missnöjd med färgen, kan du applicera en färgbomb med en färg som neutraliserar färgen. I vissa fall kan färgbomben ta bort oönskade pigment och korrigera färgen.
 • Att tänka på när du använder din färginpackning

  En färgbomb kan inte ljusa upp din hårfärg, utan endast förstärka pigment. Vill du ta bort din utväxt behöver du alltså färga eller tona håret, men en färgbomb kan hjälpa till med att bevara färgen. Vill du addera andra nyanser till ditt hår, kan du välja en färg som skiljer sig från ditt hår för att håret ska skifta i en annan färg. Om du aldrig använt en färgbomb förut, rekommenderar vi att du först testar en liten mängd i håret som du låter sitta ett par minuter, för att se hur just ditt hår reagerar på färgen. Hårets kvalitet samt hur behandlat det är sedan innan påverkar slutresultatet när du använder en färgbomb. Att lära känna ditt hår tillsammans med färgbomben är därför en mycket god idé. För att inte få färgfläckar på händerna, eller helt enkelt om din hud är känslig, är det viktigt att du använder plasthandskar när du applicerar din färginpackning. För att färgen ska fördelas jämnt i håret, är ett tips att fördela inpackningen jämnt över håret med hjälp av fingrarna eller en kam.
 • Blond färgbomb i olika nyanser

  För dig med blont hår, finns färgbomber i olika nyanser beroende på vilket resultat du vill åt. Oavsett om du vill du åt varmare eller kallare toner i ditt blonda hår, finns dessa färgbomber hos Maria Nila. Silverschampo och silverbalsam är som bekant mycket effektiva produkter för att komma åt kalla nyanser i ditt hår. Däremot finns det även en färginpackning med dessa egenskaper som gör att du får en klar och kall blond färg. Färginpackningen med de violetta pigmenten heter pearl silver och ger som det låter en kall nyans med lyster. En kombination som ger ett riktigt härligt slutresultat är att blanda färgbomben sand och pearl silver tillsammans.
 • Svart och brun färgbomb

  Om du tycker ditt svarta eller bruna hår känns matt och trist kan du lägga i en färgbomb från Maria Nila som förstärker pigmenten och tillför glans i håret. På så sätt kan det se nyfärgat ut utan ett frisörbesök. Färgbomberna är även ultimata för att addera nya nyanser till håret. Har du exempelvis brunt men vill addera röda toner till håret, kan du addera en röd färgbomb. Om du har blont hår men vill åt en askig nyans, kan du både blanda en svart färgbomb och en silverbomb som ger det ultimata askblonda resultatet.
 • Lila, rosa eller röd färgbomb från Maria Nila

  I Maria Nilas sortiment av färgbomber hittar du en bred palett av kulörer. Här finns exempelvis olika nyanser av rosa, lila och rött som är mycket populära. Färgerna kan antingen användas för att förstärka en hårfärg i någon av dessa färger, eller som tidigare nämnt användas för att din nuvarande färg ska få mer liv.

Maria Nila Color Refresh

4 steg till ETT HÅR I KOPPAR TILL HÖSTEN. 

Läs hur

Maria Nila Sheer Silver

SÅ FÅR DU BORT GULA OCH ORANGEA TONER I HÅRET.

Läs hur

produkter

30 produkter
Visa fler
30 produkter