LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Xlash

 

 Xlash inledde äventyret 2012 med en vision om perfektionerade ögonfransar utan komplikationer. Känner du igen frustrationen av lösögonfransar som inte håller, konstanta mascara-uppdateringar eller kostsamma fransförlängningar? Utmaningen för drömfransarna är universell. Efter noggrann forskning och samtal med experter lanserades Xlash Ögonfransserum - en banbrytande lösning som var säker, lättanvänd och framförallt effektiv. Resultatet? Ett eko av uppskattning från skönhetsfanatiker runtom i världen. Från sina rötter i frans- och brynvård, har Xlash nu utökats med en passion för hudvård, alltid med dig i fokus.

Hur fungerar Xlash

fransserum?

Om du använder Xlash ögonfransserum som en del av din rutin, kommer du snart att märka en markant skillnad! Här är våra tips!

LÄS ARTIKELN

FAVORITER FRÅN XLASH

produkter

9 produkter
Visa fler
9 produkter

Hur lång tid tar det innan man ser skillnad med Xlash fransserum?

Xlash ögonfransserums effekt på dina ögonfransar varierar beroende på din unika franstillväxtcykel och hur fort de naturligt utvecklas. Studier visar dock att många upplever en tydlig förbättring av fransarnas kvalitet inom fyra veckor. Även om råden säger att man ska använda Xlash under minst fyra till sex veckor, kan en del märka resultat betydligt tidigare.

 

Så här använder du Xlash fransserum på bästa sätt

Det är frekvensen av användning, inte mängden, som optimerar effekten av Xlash. Även om man kan vara frestad att använda serumet flera gånger om dagen, kommer inte fransarna att växa snabbare. För optimala resultat, rekommenderar vi att man stryker på en fin linje av Xlash vid basen av övre ögonfransarna varje kväll i cirka 4-6 veckor. Behöver du påminna dig? Ställ den bredvid tandborsten, och applicera den som en avslutande kvällsrutin. Att använda Xlash på kvällen säkerställer att den absorberas fullständigt och arbetar genom natten.

Hur du applicerar Xlash spelar också en viktig roll i dess effektivitet. När du borstar på serumet nära roten av överfransarna, tillåter det produkten att nå ner till hårsäckarna och verka därifrån.

 

Så här fungerar Xlash fransserum

Xlash ögonfransserum är formulerat med ingredienser som både återfuktar och lugnar, samtidigt som de aktiva komponenterna boostar dina fransars naturliga tillväxt, så att de kan bli tjockare och längre. Med Xlash får dina fransar näringen de behöver för att verkligen blomstra på rekordtid.

Ögonfransarnas växtprocess går igenom tre distinkta stadier: anagena, katagena och telogena. Men det är värt att nämna att denna cykel varierar från individ till individ, mycket på grund av genetik.

Under anagena, det initiala tillväxtstadiet, växer en frans i genomsnitt 0,16 millimeter dagligen, och det tar vanligtvis cirka tre veckor för den att nå sin fulla längd från roten. Efter detta inträder fransarna i katagenfasen, en övergångsperiod som varar i ungefär 2-3 veckor. Under denna tid stannar fransen upp i sin tillväxt och eventuella fransar som faller av under denna period kommer inte att återväxa förrän en ny cykel inleds. Till sist, befinner sig majoriteten av dina fransar, ungefär 90%, i telogenafasen, en vilande period. Här behåller fransen sin form och växer inte alls i upp till 100 dagar.

 

Allt om populära Xlash Eye Patches

Xlash Awakening Eye Gels är som en energiboost för din hudvårdsrutin på morgonen. Varje ögonmask är fullpackad med en uppfriskande blandning av C-vitamin, niacinamid, persikoextrakt och koffein. Dessa ingredienser hjälper till att jämna ut hudtonen, minska svullnad och reducera mörka ringar. Efter bara 15 minuter kommer dina ögonpartier att kännas och se smidigare och klarare ut. Perfekt för de morgnar när du helst vill stanna i sängen längre. Dessa ögonmasker är utformade med koreansk hydrogelteknologi och är testade av dermatologer och ögonläkare.

Egenskaper:

- Minskar synligheten av mörka ringar
- Ger klarare och jämnare hud
- Ger en piggare blick

 

Xlash Rejuvenating Eye Gels patches är kanske Instagrams mest kända ögonmasker, och de är inte bara populära för sina selfies - de gör också ett seriöst jobb för att få dig att se utvilad ut. Dessa signaturögonmasker innehåller fyra typer av hyaluronsyra (HA4) och aminosyror som ger en fuktboost, plumpar upp huden och minskar svullnader. Lavendel ger en avslappnande känsla till både dig och huden. Bara en kvart är allt som behövs för att njuta av deras fördelar. Dessa ögonmasker är testade av dermatologer och ögonläkare och är också utformade med koreansk hydrogelteknologi.

Egenskaper:

- Ger intensiv fukt till ögonområdet
- Lugnar huden
- Minskar svullnad
- Ökar fastheten

 

Xlash Super Youth Peptide Gels är utformade för att minska synligheten av fina linjer och ge din hud en jämnare look med sin koncentrerade formula som är skapad speciellt för det känsliga ögonområdet. Dessa ögonmasker är en aktiv men skonsam kombination av bakuchiol, retinol och peptider. De hjälper till att minska synligheten av fina linjer, reducera mörka ringar under ögonen och stärka hudens barriär. Använd dem som en del av din kvällsrutin, applicera dem 15 minuter innan du går och lägger dig för att uppnå en fastare och mjukare hud. Dessa ögonmasker är framställda med hjälp av koreansk hydrogelteknik.

Egenskaper:

- Ger en fastare look
- Mjukar upp synligheten av fina linjer och rynkor
- Slätar ut området under ögonen