take over
take over

Xlash

OBS! Xlash är just nu svårt att få tag på. Vi tipsar där för om att köpa RapidLash istället.

Du hittar den här

Xlash

Vill du ha längre och fylligare fransar och inte behöva betala tusentals kronor per år för lösögonfransar och ögonfransförlängning? Nu finns lösningen för dig – Xlash. Xlash erbjuder ett naturligt ögonfransserum med hög kvalitet och bra resultat.

Ögonfransserum av hög kvalitet

Xlash följer EU-standard och garanterar att mer än 98% av alla gånger du provar kommer det ge ett otroligt bra resultat. Genom denna produkt kommer du få tjockare, längre och extravaganta ögonfransar på nolltid.

Xbrow - ögonbrynsserum

I serien finns också Xbrow som är ett ögonbrynsserum som får dina ögonbryn att bli väldefinierade och fylligare.

Xlips - läppserum

Xlips ger dina läppar ett extra lyft. Dina läppar kommer att bli fantastiskt fylliga och större med hjälp av denna produkt.

 

Läs mer
Visa mindre

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Hur applicerar man Xlash?

Tvätta bort makeup och tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar produkten. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Tänk att du applicerar en eyeliner. Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Några kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan