Setting Spray

Bästa setting spray! Livet blir lite tråkigare utan setting spray eftersom din sminkning håller ungefär hälften så länge. Med en några spray av en magisk setting spray så har du en sminkning som garanterat håller några timmar extra! Setting sprays har också en tendens att jämna ut sminket och gör att din makeup ser flawless ut. Det finns såklart mängder med olika varianter på setting sprays där vissa ger en matt effekt och vissa ger ett fint glow. Båda är perfekta att ha hemma för olika tillfällen!

  Mer om makeup

   produkter

   27 produkter
   Visa fler
   27 produkter

   Olika typer av setting spray

   En setting spray används först och främst för att sätta sminket på plats och ge ett hållbart resultat. Du kan använda setting spray både under sminket och över sminket när du är klar. Har du en fet hud så rekommenderas en setting spray som ger en matt effekt men har du torr hud så kan du addera en setting spray med glow. Det båda har gemensamt är att de tillför fukt vilket gör att din sminkning smälter samman på ett vackert sätt!

   Det finns även så kallat setting powder, ett puder som du använder för att sätta flytande produkter på plats. Dessa finns både i färg och som transparant samt i kompakt- och löspuder.