Shiseido

Shiseido har en stark filosofi inom skönhet som lyder "Sann skönhet, enligt det japanska idealet, är harmoni mellan själ och utseende; en yttre reflektion av det inre jaget". Namnet Shiseido betyder "huset som förbättrar livskvaliteten". Testa exempelvis ansiktskrämen för män "Shiseido Men Deep Wrinkle Corrector" som gör huden fastare och som minksar uppkomsten av rynkor. Krämen ger ett strålande ungdomligt utseènde, ger elasticitet och förstärker kundens ansikts-konturer.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Shiseido.

produkter

190 produkter
Visa fler
190 produkter

Om Shiseido

Shiseido grundades av den japanske Yushin Fukuhara 1872, och är ett världenskänt hudvårdmärke. Företaget blev tidigt en stor succè då kungligheter började handla märkets produkter.

Förutom hudvård är det ett av världens äldsta sminkföretag och har ett brett utbud av skönhetsprodukter. De har hudvård, kosmetika, solprodukter, kroppsvård och en herrserie. De är väldigt noga med att de endast använder naturliga ingredienser som är noga allergitestade, och som är av hög kvalitè.

"Shisiedo Benefiance WrinkleResist 24 Night Cream" är en nattkräm för dam, som trotsar hudens ålder och som intensivt tar bort rynkorna innan de blir för stora. Samtidigt som den reducerar rynkor hjälper den till att göra huden silkeslen.

Shiseido doft

Shiseido är känt för sin unika och innovativa design, och för sina högklassiga och exklusiva parfymer. Shiseido parfymer är kända för sin unika doft, och för att de är gjorda av de finaste ingredienserna. Shiseido parfymer är otroligt populära i Japan, och är också mycket populära i andra länder såklart.

Shiseido hudvård

Shiseido är känt för sin höga kvalitet och avancerade teknik. Shiseidos produkter är anpassade för olika hudtyper och åldrar. Shiseido erbjuder ett brett utbud av skincare-produkter, såsom rengöringar, toners, essenser, behandlingar, ögonprodukter och solprodukter.

Shiseido kroppsvård

En body lotion som aktiverar kroppens nedbrytning av fett och stramar upp huden, för bra för att vara sant? Shiseido ABC Aromatic Sculpting Gel återfuktar, minskar uppkomsten av celluliter och hjälper dessutom till att aktivera kroppens egna nedbrytning av fett! Utöver den här magin har Shiseido flera andra ljuvliga kroppsvårdsprodukter som både doftar gott och ger strålande resultat!

Shiseido solprodukter

Tekniken i Shiseidos solprodukter och solskydd är ren magi! När du har solprodukten på kroppen så förstärks solskydden när du kommer i kontakt med vatten och sol, så att du blir skyddad när du som allra mest behöver det. Om du älskar lyxig hudvård så är Shiseidos solprodukter att rekommendera!