Priori

Priori är ett otroligt uppskattat varumärke som vi är väldigt stolta återförsäljare till! De utvecklar hudvård med den absolut senaste teknologin, och inriktar sig på hudens olikheter. För alla är vi unika, och det är även vår hud ända ner på cellnivå. Hela deras grundkoncept handlar om att varje individs hudkemi är unik, och att hudvården helt enkelt måste kunna anpassas därefter. Prioris adaptiva produkter kan "avkoda" din egna huds behov, och förse den med allt den behöver. Vad är framtidens hudvård om inte detta? Så himla coolt!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Priori.

produkter

33 produkter
Visa fler
33 produkter

Priori Adaptive Core Formulas

Dessa hudvårdsprodukter från Priori är designade för att hjälpa din hud att se ut och må som bäst. Formlerna är gjorda med en blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och ge näring till din hud där produkterna är experter på att anpassa sig utefter din hud vid applicering. Produkterna är fria från parabener och sulfater och är skonsamma nog för alla hudtyper.


Priori Adaptive Superceutical Formulas

Dessa produkter från Priori fungerar för alla möjliga hudtyper oavsett om du har aknebenägen hud eller behöver produkter som motverkar rynkor och fina linjer. Ett perfekt sortiment med allt ifrån rengöring till serum!


Priori kit

Kit från Priori är perfekt när du vill få en serie produkter som passar perfekt ihop tillsammans, när du vill komma igång på riktigt med en otroligt bra hudvårdsrutin eller när du letar efter den perfekta gåvan till en hudfantast!


Prioris antioxidant

R-Spinasome är en otroligt kraftfull antioxidant som gör sig perfekt i Prioris hudvårdsprodukter! Denna kraftfulla hudvård gör ren och skär magi med huden. I den här kategorin hittar du allt ifrån effektiv ögonkräm som minskar fina linjer och rynkor samt andra hudkrämer som ökar spänsten och fastheten i huden.