Lanza

L'ANZA är ett exklusivt märke som används flitigt av frisörer. L'ANZA är det enda hårvårdsmärket som läker ditt hår eftersom produkterna går in på djupet och reparerar håret inifrån och ut. Tack vare L'ANZAs produkter inom styling och hårvård, kan du själv skapa de finaste frisyrerna med fantastiska resultat. Hårprodukterna skapar ett starkt och välvårdat hår som ger den där extra glansen man bara längtar efter. Testa de populära produkterna i kollektionen L'ANZA Healing Oil som gör magi med ditt hår!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Lanza.

produkter

61 produkter
Visa fler
61 produkter

Om L'ANZA

L'ANZA är ett varumärke som funnits sedan 1985 och har expanderat runtom i världen och finns idag i över 40 länder. L’ANZA riktar in sig på hårvård och hårkosmetik och har genom åren introducerat många exklusiva produkter för en skonsammare hårvård. L'ANZA var ett av de första professionella hårvårdsmärkena som kom till för att skapa starkare och friskare hår anpassat för olika hårtyper. 

L'ANZA producerar innovativa produkter med de bästa ingredienserna, såsom naturliga växtpreparat och hållbart framtagna växtbaserade ingredienser. Produkterna innehåller varken sulfat, gluten eller natriumklorid och testas inte på djur i något led av framställningen. Hårprodukterna skapar ett starkt och välvårdat hår som ger den där extra glansen. L'ANZA är det enda hårvårdsmärket som skapar ett "hårläkande" resultat, där produkterna går in på djupet och reparerar håret inifrån och ut. 

Kollektionen L'ANZA Keratin Healing Oil gör ditt hår fantastiskt mjukt och glansigt medan det vårdar och kraftfullt stärker ditt hår med Keratin. L'ANZA Keratin Healing Oil finns som flera produkter, bland annat som schampo och hårolja. Alla som verkar vårdande på slitet och skadat hår och som lämnar håret med en strålande glans.

 

LANZAs hårvård

Den omtalade L'ANZA Trauma Treatment är a och o för att reparera skadat och färgbehandlat hår som behöver stärkas och få ny lyster! Den kraftfulla L'ANZA inpackningen är optimal för att bibehålla färgen i håret och förhindra att färgpigmenten tvättas ur samtidigt som den vårdar och ger ditt hår ett nytt liv.

 

LANZA Wellness

L'ANZA Wellness är en serie berikande produkter i form av schampo, balsam och serum som med aromaterapiblandning friskar upp ditt hår och gör det så gott som nytt. Med hjälp av eteriska oljor, gugobark och växter hjälper L'ANZA-produkterna till att minska överflödig talg-produktion, torr hårbotten och du får ett mjukt och härligt hår. Som pricken över i:et finns L'ANZA Wellness Soothing Serum som lugnar hårbotten och skapar en frisk miljö för ditt hår att växa i.