Exuviance
– DAGKRÄM –

Steg 6

Exuviance Dagkräm: multifunktionell hudvård för alla

Varje dag utsätts din hud för olika utmaningar, från miljöfaktorer till de stressande effekterna av en hektisk livsstil. Exuviance dagkrämer är mer än bara fuktighetskrämer, de fungerar som sköldar ger näring och förnyare för din hud. Oavsett om du söker kraftfulla försvarare mot pigmentfläckar, eller djupgående återfuktare, har Exuviance dagkrämer anpassade för dina unika behov. Och med flera SPF-alternativ i sortimentet, kan du känna dig trygg i vetskapen om att din hud är skyddad mot solens skadliga strålar. Välj Exuviance dagkrämer som verkligen förstår din hud.

Åldrande
Hud

Huden förändras med åldern. Förlusten av kollagen och elastin kan leda till rynkor, större porer och åldersfläckar.

 

LÖSNING FÖR
ÅLDRANDE HUD

För åldrande hud, leta efter dagkrämer med NeoGlucosamine, Retinol och Peptider. Dessa ingredienser kan hjälpa till att exfoliera huden, minska ojämn pigmentering och släta ut fina linjer.

 

Oljig / Aknebenägen Hud

Denna hudtyp har förstorade porer och kan bli oljig inom några timmar efter tvätt.

 

LÖSNING FÖR
oljig hud

För fet hud, leta efter en lättviktig, oljefri dagkräm. Ingredienser som NeoGlucosamine kan hjälpa till att exfoliera huden och öka hudens klarhet.

Känslig / Torr Hud

Denna hudtyp kan ha synliga linjer och en grovare hudton.

 

LÖSNING FÖR
känslig hud

För känslig eller torr hud, leta efter dagkrämer med ingredienser som gluconolactone polyhydroxy acid och lactobionic acid. Dessa kan återfukta huden och minska utseendet på fina linjer utan irritation.

Normal/KombinERAD hud

Denna hudtyp kan vara torr i vissa områden och oljig i andra, som T-zonen.

 

LÖSNING FÖR 
kombinerad hud

För normal eller kombinationshud, leta efter ingredienser som glykolsyra. Denna ingrediens kan hjälpa till att ljusa upp hudtonen och förbättra hudens textur.

Exuviance Skin Caring Bb Fluid Spf50

Lätt tonad vilket gör att den smälter fint in med huden och ger en jämn finish

Så använder du Exuviance
Skin Caring Bb Fluid Spf50

Appliceras dagtid innan exponering av sol. Kan appliceras över anpassad dagkräm eller serum beroende på hudens behov. Passar fint under make-up.

Egenskaperna hos Exuviance
Skin Caring Bb Fluid Spf50

 • Lätt tonad fluid med spf 50.
 • PHA-syra verkar milt exfolierande och återfuktar.
 • E-vitamin och grönt te skyddar mot yttre påfrestningar.

Skin Caring BB Fluid SPF 50 är ett mineralbaserat solskydd som är i form av en lätt fluid. Den har ett högt UVA/UVB-skydd, återfuktar och innehåller E-vitamin och grönt te som skyddar mot fria radikaler. Dess formula är lätt tonad vilket gör att den smälter fint in med huden och ger en jämn finish. Den innehåller PHA-syra som återfuktar och milt exfolierar. Kan användas ovanpå din dagcreme eller ensam tack vare att den är så fuktgivande. Skin Caring BB Fluid SPF 50 innehåller också en blandning av effektiva hudvårdande ingredienser som verkar skyddande samt förebygger och minimerar ålderstecken. Passar alla hudtoner och hudtyper och fungerar fint att använda under make-up!

Exuviance Age Less Everyday

Lätt fluid som återfuktar, stärker huden och jobbar anti-age.

Så använder du Exuviance
Age Less Everyday

Applicera morgon och/eller kväll efter rengöring. Massera in i ansikte, på hals och dekolletage.

Egenskaperna hos Exuviance
Age Less Everyday

 • Lätt fluid som återfuktar och verkar utjämnande.
 • PHA-syra exfolierar och stärker huden.
 • Minskar ålderstecken.

A.G.E Less Everyday är en lätt fluid som återfuktar, stärker huden och jobbar anti-age. Den fungerar som 24h-creme, dagcreme eller nattcreme om så önskas. Den passar för alla hudtyper, och är speciellt framtagen för en känslig och reaktiv hud. Sjunker med enkelhet ned i huden och återfuktar samt milt exfolierar tack vare dess innehåll med PHA-syra. Den skyddar mot fria radikaler, stärker hudbarriären och verkar korrigerande på linjer & rynkor.

Exuviance Glycolic Expert Moisturizer

StimuleraR hudens cellförnyelse och kollagenproduktion.

Så använder du Exuviance
Glycolic Expert Moisturizer

Används 1-2 gånger dagligen, vänj in för huden första tiden. En pirrande känsla vid första användningarna är normalt i användning av syror. Vid användning dagtid rekommenderas ett UV-skydd som komplement.

Egenskaperna hos Exuviance
Glycolic Expert Moisturizer

 • Lätt 24h lotion för normal/kombinerad hud.
 • AHA-syra exfolierar, jämnar ut och ger ny lyster.
 • Huden blir återfuktad och lugnas.

Glycolic Expert Moisturizer är en återfuktande lotion i lätt textur som kan användas både morgon och kväll. Med sitt innehåll på 10% AHA-syra stimuleras hudens cellförnyelse och kollagenproduktion, vilket resulterar i en hud med reducerade linjer, mer fasthet och förbättrad hudstruktur. Cremen innehåller extrakt från Aloe Vera och Calendula som fungerar som antioxidant och återfuktar samt lugnar huden. Glycolic Expert Moisturizer är gjord främst för en tåligare normal till blandad hudtyp, bör ej användas på en känslig hud.


Tips! Passar bra som makeup-bas då den ger lyster och återfuktar.

Exuviance Daily Corrector Spf35

Ger huden fukt och motverkar pigmenteringar.

Så använder du Exuviance
Daily Corrector Spf35

Applicera varje morgon efter rengöring i ansikte, på hals och dekolletage.

Egenskaperna hos Exuviance
Daily Corrector Spf35

 • Fluid med spf 35 som återfuktar och verkar utjämnande.
 • Balanserar talgproduktionen och jämnar ut pigmenteringar.
 • E-vitamin och vindruvskärneextrakt verkar antioxidativt.

Daily Corrector SPF 35 är en lätt dagcreme i fluidform som ger huden fukt och motverkar pigmenteringar. Den verkar utjämnande på hudtonen och förebygger uppkomsten av nya fläckar och solskador. Daily Corrector SPF 35 är framtagen för dig med fet till blandad hudtyp som är i behov av en lätt dagcreme , men kan användas av alla hudtyper. Den har en balanserande verkan på talgproduktionen och minskar synlighet på porer.


Dagcremen innehåller ingrediensen NeoGlukosamin som varsamt exfolierar hudytan och minskar synlighet av pigmentfläckar samt minskar linjer. Har en fuktbindande effekt och plumpar upp huden inifrån. Dess innehåll med antioxidanterna E-vitamin och vindruvskärnextrakt gör huden mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar och stärker hudens barriär.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR: