Lumene

Lumene är ett lyxigt varumärke med den nordiska naturen som inspiration. Lumenes sortiment innehåller allt som behövs för att boosta din hy, förebygga rynkor och återfukta. Produkterna är väl anpassade för det tuffa klimatet på de nordliga breddgraderna för att fortsätta ge kvinnor ett fräscht, lystrande och friskt utseende. I sortimentet finns hudvård och smink som tar hand om din hud med naturens råvaror till hjälp.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Lumene.

produkter

50 produkter
Visa fler
50 produkter

Historien om Lumene

Den nordiska naturen har inspirerat Lumene sedan varumärket startades 1970. Själva namnet kommer från en finsk sjö som heter Lummenne, och ihop med det latinska namnet för ljus, lumen, blev varumärkets namn Lumene. 

Lumenes produkter och handplockade ingredienser

År 2001 var Lumene det första varumärket som använde handplockade bär i sina skönhetsprodukter. Lumenes produkter får därför sina unika egenskaper från handplockade ingredienser direkt från naturen. De använder sig bland annat av arktiskt källvatten, ekologisk björksav, blåbär, lingon, ljung, havtornsfröolja och nordiska alger. Spännande va? Andra ämnen de jobbar mycket med är hyaluronsyra, vitamin c och AHA-syra.

Några av de produkterna som ständigt efterfrågas är Lumenes CC Cream som ger en naturlig lyster och jämnar ut hudtonen samt Lumenes Natural Glow Foundation som med bland annat källvatten och hjortron ger ett återfuktande resultat. Lumene Nordic Hydra Gel Mask är en annan favorit, i vår artikel om produkten kan du läsa om hur du använder den på bästa sätt!