take over
take over

DKNY
DKNY

DKNY Parfym, Deodoranter och Bodylotion

År 1989 skapade trendsättaren Donna Karan märket DKNY, som står för just Donna Karan New York. Hon själv var född år 1948 och var väl omtyckt hos flera designers, så som Vivienne Westwood och Jasper Conrad. Märkets första butik öppnades i London år 1994. Hennes första kollektion presenterades bara ett år efter märket lanserades och hette "Seven Easy Pieces". Det tog flera år innan en herr kollektion lades till, det blev år 1991.

Men hon höll sig inte bara till kläder och accessoarer, året efter kom "Donna Karan Beauty Collection" och handlade om vad för dofter och parfymer som kvinnor skulle älska. De lyckades väldigt bra och dofterna var redan från start bland de mest säljande dofterna och syns nästan alltid på topplistorna. Den första parfymen som kom ut på marknaden var "Donna Karan For Women", och efter den har det lanserats nästan 100 fler parfymer.

Ett par parfymer som är väldigt populära idag är deras "Be Delicious EdP" som har en doft av äpple och melon, och deras "Golden Delicious EdP som doftar sommar". Samma här så tog det ett par år innan herrdoften lades till i hennes kollektion. Idag har DKNY fortfarande ett brett sortiment av allt från kläder, barnkläder, accessoarer och parfymer.

Vi på harmoniq.se har ett stort sortiment av DKNYs mest populära parfymer och dofter i både 30 ml och 50 ml.

Läs mer
Visa mindre
DKNY Be Delicious EdT 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 655 kr)
491 kr
DKNY Be Delicious Guava Goddess EdT 50 ml
Premium
685 kr
Dkny Be Extra Delicious EdP 30 ml
Premium
(Rek. Pris: 555 kr)
417 kr
Dkny Be Extra Delicious EdP 50 ml
Premium
(Rek. Pris: 770 kr)
578 kr
Dkny Be Tempted EdP Rollerball 10 ml
Premium
(Rek. Pris: 299 kr)
224 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan