JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

DKNY

Ett par parfymer som är väldigt populära idag är DKNYs "Be Delicious EdP" som har en doft av äpple och melon, och deras "Golden Delicious EdP som doftar sommar". Idag har DKNY fortfarande ett brett sortiment av allt från kläder, barnkläder, accessoarer och parfymer. Vi på harmoniq.se har ett stort sortiment av DKNYs mest populära parfymer och dofter i både 30 ml och 50 ml. 

produkter

10 produkter
Visa fler
10 produkter

DKNY parfym, deodoranter och body lotion

År 1989 skapade trendsättaren Donna Karan märket DKNY, som står för just Donna Karan New York. Hon själv var född år 1948 och var väl omtyckt hos flera designers, så som Vivienne Westwood och Jasper Conrad. Märkets första butik öppnades i London år 1994. Hennes första kollektion presenterades bara ett år efter märket lanserades och hette "Seven Easy Pieces". Det tog flera år innan en herr kollektion lades till, det blev år 1991.

Men hon höll sig inte bara till kläder och accessoarer, året efter kom "Donna Karan Beauty Collection" och handlade om vad för dofter och parfymer som kvinnor skulle älska. De lyckades väldigt bra och dofterna var redan från start bland de mest säljande dofterna och syns nästan alltid på topplistorna. Den första parfymen som kom ut på marknaden var "Donna Karan For Women", och efter den har det lanserats nästan 100 fler parfymer.