DKNY

Donna Karan är en framstående modedesigner med bas i New York. År 1984 grundade hon varumärket Donna Karan, som snabbt blev synonymt med en minimalistisk och chic elegans som återspeglade New York-borna och deras stil. Senare skapade hon också DKNY, eller Donna Karan New York, som riktar sig till den yngre och urbana kvinnan.

DKNY:s doftkollektion är en reflektion av den pulserande storstadens atmosfär, och dofterna kännetecknas av fräschhet och modernitet. Dessa dofter fångar essensen av det urbana livet och är perfekta för den trendiga och självständiga kvinnan. DKNY:s dofter har blivit omtyckta av många och är ett uttryck för den energi och dynamik som är karakteristisk för storstadsupplevelsen.

produkter

12 produkter
Visa fler
12 produkter

DKNY parfym, deodoranter och body lotion

År 1989 skapade trendsättaren Donna Karan märket DKNY, som står för just Donna Karan New York. Hon själv var född år 1948 och var väl omtyckt hos flera designers, så som Vivienne Westwood och Jasper Conrad. Märkets första butik öppnades i London år 1994. Hennes första kollektion presenterades bara ett år efter märket lanserades och hette "Seven Easy Pieces". Det tog flera år innan en herr kollektion lades till, det blev år 1991.

Men hon höll sig inte bara till kläder och accessoarer, året efter kom "Donna Karan Beauty Collection" och handlade om vad för dofter och parfymer som kvinnor skulle älska. De lyckades väldigt bra och dofterna var redan från start bland de mest säljande dofterna och syns nästan alltid på topplistorna. Den första parfymen som kom ut på marknaden var "Donna Karan For Women", och efter den har det lanserats nästan 100 fler parfymer.