Jane Iredale

Målet med Jane Iredale var att alla kunder, oavsett hudtyp eller ålder skulle kunna använda hennes produkter. Produkterna från Jane Iredale är fria från parfymer och ingredienser som försämrar huden eller som kan ge risk åt allergi. De innehåller istället antioxidanter och vitaminer som stärker och skyddar huden mot yttre påverkningar. Hos Harmoniq hittar du ett välsorterat sortiment av sminkprodukter från Jane Iredale.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Jane Iredale.

produkter

218 produkter
Visa fler
218 produkter

Om Jane Iredale

År 1994 grundade Jane Iredale företaget Iredale Mineral Cosmetics. Hon tyckte att smink är så otroligt viktigt för en kvinnas självförtroende och välbefinnande. Därför har hon skapat professionella sminkprodukter som gör vardagen lättare och som är lätta använda.

 

För ditt ansikte

Jane Iredale är ett av de mest populära märkena när det kommer till smink för ansiktet. De erbjuder ett brett sortiment av produkter för att passa alla behov och önskemål. Jane Iredale är kända för att vara ett av de bästa märkena när det kommer till naturligt och skonsamt smink. De använder sig av de finaste ingredienserna och alla produkter är testade av deras experter innan de lanseras på marknaden. Jane Iredale erbjuder allt från foundation och puder till rouge och ögonskugga. Du kan enkelt hitta den perfekta produkten för just dig och ditt ansikte. Testa bland annat favoriten Jane Iredale Pure Pressed Base!

För dina läppar

När du väljer rätt läppstift, är det viktigt att du tänker på både nyans och formula. Jane Iredale är känd för sina naturliga och hållbara läppstift, som ger dig en perfekt look från morgon till kväll. De har ett brett sortiment av nyanser, från klassiska röda och nude till mer färgstarka nyanser. Du hittar också läppstift med olika effekter, allt från matt till glansigt.

För dina ögon

Det finns något magiskt med Jane Iredales ögonmakeup. De naturliga ingredienserna och de unika formuleringarna gör detta varumärke till ett av de mest populära inom naturlig makeup. Jane Iredales ögonmakeup innehåller inte bara skonsamma ingredienser, utan även mineraler som är bra och bidrar till smink av högsta kvalité. De unika formuleringarna gör att ögonmakeupen inte bara ser bra ut, utan även känns bra. 

Tillbehör från Jane Iredale

Det finns många olika typer av makeupborstar och det kan vara svårt att veta vilka som är bäst för vilket ändamål. Jane Iredale har ett brett utbud av makeupborstar för olika ändamål, så du kan enkelt hitta de som passar dina behov. Jane Iredales makeupborstar har också en unik konstruktion som gör att borsten håller ihop bra, så du slipper oroa dig för att den ska gå sönder. Jane Iredale makeupborstar är också lätta att rengöra. Du kan enkelt tvätta dem med tvål och vatten, och de torkar också snabbt. Om du letar efter högkvalitativa makeupborstar som är skonsamma mot din hud och enkla att rengöra, så är Jane Iredale det bästa valet!