BB/CC/DD Cream

BB-cream, CC-cream och DD-cream, de gyllene bokstäverna! BB, CC och DD cream kan kan verka förvirrande men alla har sitt syfte och gör din hud magiskt fin och bidrar till en bättre makeup! För lyster och fukt ska du satsa på en BB-cream, om du istället eftersträvar jämn hudton så är det CC-cream du ska ha och vill du ha något effektivt för anti-age så är det DD-cream som ska stå på inköpslistan. Svårare än så är det inte!

  Mer om hud & makeup

   produkter

   15 produkter
   Visa fler
   15 produkter

   Vad är BB-cream, CC-cream och DD-cream?

   Du har säkert hört talas om dessa krämer men det är inte alltid lätt att veta vilken du ska använda! Du kan absolut ha allihop hemma, men för olika tillfällen. 

   BB-cream

   BB-cream är lite som en blandning mellan hudvård och makeup eftersom syftet är att återfukta huden, ge skimmer och lyster. Perfekt att använda innan du applicerar ditt smink!

   CC-cream

   CC-cream står för Colour Corrector och hjälper till att jämna ut din hudton så att du får en jämn färg i hela ansiktet. Ett bra tips är att använda den när du vill åt en naturlig look utan att behöva använda foundation eller tyngre smink.

   DD-cream

   Den här krämen är perfekt för dig som vill stoppa åldrandet och vill ha en daglig kräm som hjälper dig att motverka rynkor och fina linjer.