LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Paco Rabanne

Paco Rabanne säger själv att han vill att hans parfymer ska vara fräscha och strukturerade, fulla av vibrationer och kontraster. När man hör namnet Paco Rabanne tänker många oftast på parfymen One million men även Olympea och Invictus. Se fler spännande parfymer i sortimentet från Paco Rabanne!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Paco Rabanne.

produkter

40 produkter
Visa fler
40 produkter

Om Paco Rabanne

Paco Rabanne är mannen som grundat märket Paco Rabanne. Han föddes i Fransisco 1934. Paco började sin fashion karriär med att skapa smycken till Givenchy, Balenciaga och han använde sig av material så som metall, plast och papper. Dior och han skapade även sitt egen fashion hus år 1966. Han har även skapat designer till kostymer till filmen Barbarella och han är även igen känd för att ha gjort det.

Det var inte förrän några år efter som Rabanne började jobba med dofter. Han samarbetade tillsammans med Puig och kunde därför marknadsföra Pacos parfymer. Han första parfym kom ut år 1969 och var Calandre som var till för kvinnor. Men han lanserade även sin första doft Paco Rabanne Pour Homme som var till för män år 1973.

 

Paco Rabanne damparfymer 

Paco Rabanne är en av de mest kända och älskade varumärkena inom parfym. Med sina unika och innovativa dofter har Paco Rabanne alltid varit föregångare inom parfymindustrin. Paco Rabannes parfymer för kvinnor är sensuella och feminina. De flesta av parfymerna är starka och intensiva, med en mycket verklig doft av blommor och trä. Paco Rabannes Lady Million-parfym är också mycket känd och älskad. Lady Million är en mycket feminin och sensuell doft med noter av apelsin, jasmin och vanilj. Paco Rabannes parfymer är unika och innovativa, och de är perfekta för kvinnor som vill ha en stark och sensuell doft.


Paco Rabanne herrparfymer

Paco Rabannes herrparfymer är kända för sina unika och originella dofter. De flesta av Rabannes parfymer innehåller en stark och kraftfull doft som passar perfekt för den moderna och självsäkra mannen. Ett gott exempel är den klassiska parfymen "One Million" som är en av Paco Rabannes absolut mest populära dofter. Rabannes parfymer är också kända för att vara mycket intensiva och vara långvariga vilket är lätt att uppskatta när man använder parfymen en hel dag. Paco Rabanne parfymer är också kända för sina unika förpackningar. De flesta av dessa parfymer kommer i en elegant och sofistikerad flaska. Dessa flaskor är ofta gjorda av glas och har en unik och elegant design.