Nivea

Nivea har en rad populära ansiktskrämer, solskydd och hudvårdsprodukter som följt med oss sedan länge och som ständigt efterfrågas. Nivea har därför alltid ett brett sortiment med prisvärda produkter som håller hög kvalité och som fyller sina syften med fantastiska resultat. De aktiva ingredienserna är alla inspirerade av naturen för att verka i harmoni med huden! 

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Nivea.

produkter

75 produkter
Visa fler
75 produkter

Hur länge har Nivea funnits?

För över 100 år sedan, år 1911, kom den än i dag populära ansiktskrämen Nivea Creme. I dag är flera miljoner människor flitiga användare av Niveas hudvårdsprodukter och det ger fler anledningar till att alltid vara i framkant med att utveckla de allra bästa produkterna för olika hudtyper baserat på kultur, kön och ålder. En strategi som Nivea använt sedan decennier tillbaka är att studera hur exempelvis olika klimatförhållanden kan påverka huden för att Niveas produkter ska kunna anpassas för alla hudtyper. 

Niveas populära produkter

Det finns några produkter ur Niveas sortiment som sedan länge har varit populära och framgångsrika.

Niveas hudvård

NIVEA är en erfarna i hudvårdsbranschen och levererar alltid produkter man kan lita på för sin dagliga rutin. Oavsett om det är sminkborttagning eller din nya ansiktskräm som du söker så finns rätt produkter för just din hudtyp hos NIVEA, till exempel NIVEA Essentials Sensitive Day Cream för dig med torr och känslig hud.

Nivea Creme

Nivea Creme som är en av de fetare krämerna och har använts flitigt sedan 1911 till torra områden på kroppen. Nivea Creme innehåller eucerti panthelon och glycerin som både återfuktar och lugnar huden. 

Nivea Soft

Nivea Soft lätt fuktkräm som passar för både kropp och ansikte. En unik formula med Vitamin E för skydd och Jojobaolja för näring. Den här Nivea-krämen gör att din hud känns uppfriskad och mjuk. Nivea Soft är dessutom pH-neutral och dermatologiskt testad. 

Nivea Q10

Nivea Q10 är en Anti-Wrinkle dagcreme som på ett effektivt sätt minskar synligheten av rynkor och hjälper till att motverka nya.