LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

By Wishtrend

Dyk in i världen av By Wishtrend, det prisbelönta sydkoreanska hudvårdsmärket som bryter ny mark med sin banbrytande approach till hudvård. Med en oavbruten strävan efter innovation utforskar By Wishtrend ständigt nya, kraftfulla och effektiva formuler, samtidigt som de är aktsamma om att undvika starka ingredienser som kan orsaka hudirritation. Deras produktlinje, rik på C-vitamin, E-vitamin och mandelsyra (en varsam AHA-syra), är en mästare på att förbättra hudtonen, öka lyster och förstärka hudens fasthet. Perfekt för alla hudtyper, By Wishtrend är speciellt eftertraktat av de med aknebenägen, pigmenterad eller känslig hud.

 

ETT MÅSTE FRÅN BY WISHTREND:

produkter

16 produkter
Visa fler
16 produkter

By Wishtrend auktoriserade återförsäljare

Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av By Wishtrend så att du kan vara säker på att få 100% äkta produkter.

Om By Wishtrend

Upptäck By Wishtrend, det dynamiska sydkoreanska hudvårdsmärket som förvandlar hudvård till en konstform. Med en kärna av enkla, men kraftfulla produkter, specialiserar sig By Wishtrend på att skapa en jämnare hudton och förstärka hudens fasthet och lyster. Hemligheten ligger i deras användning av högkoncentrerad C- och E-vitamin tillsammans med milda AHA-syror, vilka tillsammans ger upphov till effektiva, målinriktade formuleringar. Dessa banbrytande produkter är skräddarsydda för att ge påtagliga resultat på alla hudtyper, inklusive känsliga eller problematiska hudtyper.

Lanserat 2015 av det visionära företaget Wishcompany, representerar By Wishtrend en ny era inom koreansk hudvård, med en ambition att introducera och sprida koreanska skönhetsmärken globalt. "You asked, we answered" är inte bara By Wishtrends slogan, utan även en filosofi som återspeglar deras engagemang att utveckla produkter som direkt svarar på konsumenternas önskemål och behov. Följ med oss på en resa där By Wishtrend tar din hudvårdsrutin till nya höjder, och upplev den autentiska kraften av skräddarsydd koreansk skönhet.

Med en fokus på förenklade, men högpresterande produkter, är varje artikel i By Wishtrends sortiment laddad med aktiva ingredienser för att leverera maximal effekt och märkbart förbättra hudens hälsa och utseende. Dessutom kan du vara säker på att alla deras produkter är fria från parabener, fenoxietanol, syntetiska dofter, färgämnen och mineraloljor. Steg in i By Wishtrends värld och låt din hud uppleva nästa nivå av vård och innovation.

Hudvård från By Wishtrend

By Wishtrend startade sin resa inom skönhetens värld med en riktig banbrytare: Pure Vitamin C21.5 Advanced Serum, ett högpresterande serum berikat med en mäktig dos av 21.5% C-vitamin. Denna sensationella debut satte tonen för vad som skulle bli en serie av banbrytande produkter. By Wishtrend har sedan dess utökat sitt sortiment med flera innovativa produkter, inklusive en sheetmask som är en äkta symbol för koreansk skönhetsvård (K-beauty). Deras oavbrutna strävan efter nya, kraftfulla och skonsamma formuleringar utan hudirriterande ämnen är kärnan i deras framgång.

Varje produkt i By Wishtrends portfölj är utformad för enkelhet och effektivitet, laddad med aktiva ingredienser som ger maximal effekt och synliga förbättringar av huden. Deras produkter är utformade för att tillgodose behoven hos alla hudtyper, inklusive problematisk hud, pigmentförändringar eller känslig hud med tendens till rodnad. By Wishtrend står för en ren skönhetsfilosofi och använder sig inte av parabener, fenoxietanol, syntetiska dofter, färgämnen eller mineraloljor i sina produkter. Ta steget in i By Wishtrends värld och låt din hud njuta av det allra bästa från koreansk skönhetsinnovation.