Karl Lagerfeld

Den tidlösa modeskaparen Karl Lagerfeld har gjort mycket under sin livstid, bland annat en rad klädkollektioner men också parfymer och deodoranter som vi beundrar. Lagerfeld lanserade sin första herrparfym parfym år 1978 i samarbete med Ron Winnegrad som han valde att kalla "Lagerfeld Classic". Parfymen har beundrats i flera generationer och har en doft av kraftfullhet och maskulinitet. Du kan hitta den här hos oss på HARMONIQ.se!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Karl Lagerfeld.

produkter

18 produkter
Visa fler
18 produkter

Om Karl Lagerfeld

Karl Otto Lagerfeld föddes i Tyskland troligtvis år 1933. Det har vart många mysterier kring vilket år han är född då han angett olika årtal ett flertal gånger. I hans yngre dagar så brukade Lagerfeld klippa ut bilder ur modetidningar och var också känd för att kritisera vad eleverna på hans skola hade på sig. Det var inte förrän i hans tonår som han började sitt high fashion-liv. Som fjorton-åring flyttade Lagerfeld till Paris och började arbeta som designer hos flera olika ställen runt om Paris.

I början av 1980-talet så tog Lagerfeld över Chanel och har sen dess skött det. Många trodde nämligen att Chanel skulle dö ut, men Lagerfeld gjorde det omöjliga gav märket en nystart.

 

Karl Lagerfeld damparfymer

Karl Lagerfelds parfymer är kända för sin exklusivitet och höga kvalitet. Parfymerna är skapade för att ge kvinnor en lyxig och sofistikerad doft. Parfymerna innehåller endast de finaste ingredienserna och är otroligt eleganta att bära. Parfymerna passar perfekt för kvinnor som är stilmedvetna och vill ha en unik och exklusiv doft.


Karl Lagerfeld herrparfymer

Ikoniskt modehus är lika med ikoniska parfymer, det är Karl Lagerfeld! Deras herrparfymer är bland de mest eftertraktade och älskade dofterna. Klassiska och eleganta dofter möts och passar perfekt för den sofistikerade, självsäkra och mogna mannen. Herrparfymerna från Karl Lagerfeld är kraftiga och maskulina dofter som består av lavendel och vetiver. Vetiver ger en stark och kryddig doft, medan lavendel ger en klassisk och elegant doft, den perfekta kombinationen helt.