LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Maja

Ett familjeföretags framgångssaga är det exklusiva varumärket Maja som har ett utbud av kroppsvård och dofter som du inte vill vara utan. Maja gör även orientaliska och vackra tvålar och det är här den kände konstnären Esteban kommer in i bilden. Ta en titt på den unika förpackningen, den sällsynt vackra formen och framförallt, känn det unika med doften.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Maja.

produkter

11 produkter
Visa fler
11 produkter

Historien om Maja

Familjeföretaget Maja är nu inne på sin tredje generation och har bedrivit sin verksamhet sedan 1950-talet då den kände konstnären Esteban Monegal startade denna framgångsaga. Att kombinera konst med ett perfekt resultat var det som han ville åstadkomma med Maja. Det är främst för sitt talkpuder som man gjort sig ett namn över hela världen, talkpudret har en unik doft som sitter kvar på kroppen länge och förvandlar hela dagen till en njutning. Maja gör även tvålar och här har den kände konstnären Esteban spelat en stor roll.

 

Dofter från Maja

För dig som gillar kryddiga och blommiga dofter har Maja rätt parfym för dig, eller varför inte en ros- och jasmininspirerad deoderant som varit oförändrad i 100 år. Ett minst intressant utbud med unika dofter!


Tvål från Maja

Tvålarna Maja finns bland annat som handtvål men även shower gel som alla berikats med olivolja och gör din hud sammetslen och återfuktad. Det tillsammans med fantastiska dofter gör dessa orientaliska tvålar intressanta och ett måste i ditt badrum!