LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Exuviance
Serum & Koncentrat

Steg 4

Exuviance Serum & Koncentrat: Kraftfulla Boosters för Din Hud

Dyk djupare in i världen av avancerad hudvård med Exuviance Serum & Koncentrat. Dessa produkter är inte bara tillägg till din rutin, utan de är högkoncentrerade lösningar designade för att ge din hud den intensiva vård den förtjänar. Oavsett om ditt mål är att återfukta, ljusa upp, jämna ut hudtonen eller minska tecken på åldrande, finns det ett serum som kan förstärka din hudvårdsrutin. Med aktiva ingredienser som PHA, hyaluronsyra, vitamin C, AHA och retinol, kan dessa serum transformera din hud från insidan och ut. Utforska kraften i Exuviance's serum och koncentrat och låt din hud uppleva den ultimata transformationen.

 

Vad är ett serum och varför behöver du det?

Serumets roll i hudvårdsrutinen

Ett serum eller koncentrat är steg 4 i den ideala hudvårdsrutinen. Dessa produkter innehåller ofta högre koncentrationer av fördelaktiga ingredienser, vilket ger en extra boost av kraftfulla ingredienser för att rikta in sig på specifika hudvårdsproblem.

 

Välja rätt serum för din hudtyp

Oavsett om din hud är uttorkad, saknar volym, har linjer och rynkor eller lider av rodnad, finns det ett Exuviance serum som är skräddarsytt för att möta dessa behov.

Nyckelingredienser i Exuviance serum

Hyaluronsyra för uttorkad hud

Hyaluronsyra drar till sig fukt till hudens ytskikt, vilket ger en plumpande effekt och fyller ut uttryckslinjer.

 

Aminosyror och peptider för volymförlust

Dessa ingredienser hjälper till att rikta in sig på hudens naturliga hydrering och stödmatris för att ge volym och ett mer ungdomligt utseende.

 

AHA, PHA och retinol för linjer och rynkor

Dessa kraftfulla ingredienser hjälper till att rikta in sig på hudens naturliga kollagen för att ge fasthet och släta ut linjer.

 

Glukonolakton och peptider för rodnad

Dessa ingredienser hjälper till att rikta in sig på fläckig hud, återställa lugn till känslig hud och minska rodnad.

 

Exuviance Radiance Serum

intensivt återfuktar huden, ger lyster och stimulerar cellförnyelse.

Så använder du Exuviance
Radiance Serum

Rekommenderas till alla hudtyper, både morgon och kväll.

Egenskaperna hos Exuviance
Radiance Serum

 • Serum som intensivt återfuktar och ger lyster.
 • AHA- och PHA-syra stimulerar cellförnyelsen.
 • Förbättrad hudstruktur och jämnare hudton.

Radiance Serum är ett serum som intensivt återfuktar huden, ger lyster och stimulerar cellförnyelse. Texturen är rik och geleliknande, men är oljefri vilket gör den passande för alla. Serumet innehåller en kombination med både AHA och PHA-syra vilket förbättrar hudens struktur, minimerar linjer, och bidrar till en klarhet i huden. Huden blir boostad med mycket fukt och motverkar även torrhetslinjer och stramhet. Tack vare mandelsyra har serumet en antibakteriell verkan, vilket gör att den även passar en hud med blemmor till och från eller vill jobba porreducerande. Radiance Serum passar alla hudtyper och är gjord för dig som vill ge maximalt med fukt till huden och samtidigt arbeta mot hudens åldrande. Serumet skyddar huden från yttre påfrestningar tack vare superantioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare.

Exuviance Skinrise Morning Glow

Milt exfolierar, återfuktar och förbättrar hudstrukturen.

Så använder du Exuviance
Skinrise Morning Glow

Passar alla hudtyper och rekommenderas varje morgon innan applicering av dagkräm.

Egenskaperna hos Exuviance
Skinrise Morning Glow

 • Serumindränkta pads som intensivt återfuktar.
 • Gurka och grönt te svalkar och piggar upp.
 • PHA-syra och vitaminer ger lyster och stärker hudbarriären.

SkinRise Morning Glow är serumindränkta pads som återfuktar och ger huden lyster. Den passar för alla hudtyper och hudtillstånd. Produkten består av 36 st pads som svalkar och piggar upp, vilket gör dessa perfekta att använda på morgonen och kan användas istället för serum. Den innehåller PHA-syra som milt exfolierar, återfuktar och förbättrar hudstrukturen. Extrakt av grönt te, gurka och eukalyptus ger extra fukt, lugnar och piggar upp trött hud. Med en mix av vitaminer skyddas huden från fria radikaler och motverkar förtida hudåldrande orsakat av yttre påfrestningar. Huden blir rikligt återfuktad, med förnyad lyster och klarhet!

Exuviance Wrinkle Smooth Topical Peptide

Bygger upp hudens egna stödvävnad.

Så använder du Exuviance
Wrinkle Smooth Topical Peptide

Appliceras lokalt på områden med fina linjer och rynkor, morgon och kväll, innan creme.

Egenskaperna hos Exuviance
Wrinkle Smooth Topical Peptide

 • Serum som fyller ut fina linjer.
 • Aminofil, Citrafill och Peptider plumpar och återfuktar.
 • Huden får ny lyster och en jämnare struktur.

Wrinkle Smooth Topical Peptide är ett serum som effektivt bygger upp hudens egna stödvävnad. Stödvävnaden i huden blir långsamt svagare ju mer vi åldras och kan orsaka att huden känns slapp och oelastisk. Serumet är fullt med volymgivande ingredienser som boostar upp huden och ger huden fukt vilket visar sig i reducerade linjer och rynkor. Ingredienserna Aminofil, Citrafill och peptider plumpar upp och gör huden mjuk och följsam. Wrinkle Smooth Topical Peptide har även en uppljusande verkan vilket förbättrar hudtonen och ger lyster.

Exuviance Vitamin C Serum

C-vitamin som effektivt verkar utjämnande på hudtonen.

Så använder du Exuviance
Vitamin C Serum

Kapselns innehåll appliceras i rengjort ansiktet varje kväll, efterföljt av serum och nattkräm.

Egenskaperna hos Exuviance
Vitamin C Serum

 • C-vitamin i engångskapslar.
 • Utjämnande och kollagenstimulerande.
 • Ökad lyster, jämnare hudton och mer volym.

Vitamin C Serum Capsules är ett koncentrat med 20 % C-vitamin som effektivt verkar utjämnande på hudtonen. Dess höga koncentration med C-vitamin säkerställer en optimal antioxidanteffekt på huden vilket motverkar förtida hudåldrande och skada orsakad av fria radikaler. Dessa innehåller även ingrediensen Aminofil som stimulerar kollagenproduktionen och bidrar till en förbättrad spänst och volym. Huden får ny lyster, fina linjer och pigmentförändringar minimeras. Vitamin C Serum Capsules säkerställer stabilitet av vitamin C tack vare sina smarta engångsdoser. Den passar för alla hudtyper, och är optimal för en mogen hud.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR:

produkter

10 produkter
Visa fler
10 produkter