Foundation

Bästa, bästa foundation. Vad hade vi gjort utan den? För alla som inte kan flexa med naturligt silkeslen och jämn hud är foundation som flytande guld. Foundation kommer i många olika typer från fast till flytande form och med olika egenskaper som fyller behoven hos din specifika hudtyp. BareMinerals foundation och L'Oréal foundation är bara två populära produkter i ett hav av foundations. Spana in sortimentet på direkten! 

  Mer om makeup

  NYHETER

   produkter

   1270 produkter
   Visa fler
   1270 produkter

   Vilken foundation passar mig?

   Foundation är för många personer steg 2 i sminkrutinen där steg 1 är primer för ett hållbart resultat av sminkningen som helhet. Foundations finns i flera olika varianter som till exempel puderform, fast form och flytande form. Det finns även olika egenskaper hos olika foundations. En del har lätt täckning, ger en hälsosam lyster och jämnar ut hudtonen medan andra har full täckningsgrad eller ett matt resultat. Allt beror på hur din hudtyp är och vilket resultat du vill åt! Många foundations innehåller idag solskydd men det är alltid bra att hålla ett extra öga öppet för att hitta foundations som innehåller solskydd. 

   Gul underton och rosa underton i foundation

   Tänk även på att välja rätt nyans! Foundationen ska smälta ihop med din naturliga hudton. Foundation med rosa underton går ihop med rosatonad hudton och foundation med gul underton går ihop med gultonad hudton. Ibland kan man behöva mixa ihop två färger för att få till en perfekt nyans beroende på hur mycket du varit ute i solen. Då kan du justera med en mörkare foundation om du blivit brun. 

   Hur applicerar man foundation?

   1. Du applicerar med fördel din foundation med lämplig borste, pensel, eller en sminksvamp som en beauty blender.

   2. Ta en lagom mängd, börja med mindre och bygg på om det behövs. Börja med cirkulerande rörelser i t-zonen vid näsa, panna och haka och arbeta ut produkten mot kinderna.

   3. När du fått till ett jämnt resultat kan du fortsätta till nästa produkt som vanligtvis är lite concealer för att ljusa upp under ögonen!