Redken

Redkens består av hårvård och styling. Hårvården är uppdelad i olika serier för specifika problem samt hårtyper. I serierna ingår schampo, balsam, inpackning och kurer. Detta för att hårets uppbyggnad och styrka är väldigt viktigt för att stylingen på bästa sätt återges med maximal glans och önskvärt resultat. Stylingen består av olika finish-spray i olika styrkor, mousse, volymprodukter såsom rootlift, värmeskyddande produkter såsom heat spray samt argan oljor utan silikoner med flera. Samtliga av dessa produkter hittar Du på harmoniq.se samt HARMONIQs salonger.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

class="headline-level-two">Redken Acidic Bonding Concentrate

class="headline-level-two">Redken Extreme

class="headline-level-two">Redken Haircare

class="headline-level-two">Redken styling

MER OM REDKEN

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och nyheter om Redken.

 

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Redken.

produkter

132 produkter
Visa fler
132 produkter

Om Redken

Redken är mer än bara ett hårvårdsmärke. Det är en historia om passion, innovation och dedikation som började på 1960-talet. Grundat av skådespelerskan Paula Kent och hennes personliga frisör Jheri Redding, är Redken en av de mest pålitliga namnen inom professionell hårvård.

Redken: En skådespelerskas vision

Paula Kent, en ung skådespelerska, led av irritation orsakad av hårvårdsprodukter som användes av frisörer och makeup-artister. Trots att hon sökte hjälp från dermatologer och frisörer, fann hon ingen lösning. Detta ledde till insikten att det krävdes mer kunskap om hårets och hudens kemi för att skapa vårdande och kvalitativa produkter som skulle lösa problemen för människor som henne.

Paula och Jheri inledde en resa som skulle förändra hårvårdsindustrin för alltid. De utvecklade en utbildningsprogram för frisörer om hårets och hudens kemi och skapade tre grundläggande principer som skulle ligga till grund för Redkens produkter:

Proteinteknik: Eftersom håret huvudsakligen består av protein, fokuserade Redken på att utveckla produkter som förbättrar hårets proteinstruktur.
Professionell Användning: Redkens produkter skulle användas och rekommenderas endast av licensierade och professionella salonger.
Optimalt pH-värde: Produkterna skulle harmonisera med det naturliga sura pH-värdet (4,5-5,5) i både hud och hår för att ge skonsamma resultat.

Paula Kent blev ensam ägare till Redken 1965 och företaget fortsatte att utvecklas. På 70- och 80-talet ledde Redken teknologin inom hårvård i USA och resten av världen. År 1993 förvärvades företaget av L'Oréal-koncernen och har sedan dess fortsatt att vara en global ledare inom professionell hårvård och behandling.

Innovation inom hårvård: Nyckeln till Redkens framgång

Redken har alltid varit i framkant när det gäller innovation. Företaget har över 60 globala patent på egna produkter och ingredienser. Två av de senaste patenten, Interbond Conditioning System och 3D Repair Complex, är grundstenar i Redkens hårvårdssortiment.

Interbond Conditioning System: Detta system är en avgörande del av Redkens hårvårdsserier. Det innehåller speciellt utvecklade ingredienser som förändrar hårets struktur, vilket ger dramatiska förbättringar i hårets utseende och styrka.

3D Repair Complex: Finns i hårvårdsserien Extreme och innehåller ceramider och naturliga lipider som stärker och renoverar skadat och sprött hår från insidan.

Redken: Framtiden för skonsam hårvård

Redken förblir engagerat i att skapa vetenskapligt överlägsna produkter för professionella salonger och samhället. Med ökad medvetenhet om mode, trender och sociala medier, kommer Redken att fortsätta erbjuda skonsam hårvård med maximalt resultat.

Redken för män: Hår- och skäggvård

Redkens produkter är inte bara älskade av kvinnor och frisörer, utan även av män. Med produkter som bland annat Redken 3-in-1 Schampo, Redken Brews Beard and Skin Oil och Redken Brews Instant Thickening Spray, erbjuder Redken allt som behövs för att uppnå friskare, fylligare och vackrare hår och skägg.

Redken schampo och balsam

Redken har ett omfattande sortiment av schampon och balsam för alla hårtyper. Oavsett om du har torrt och skadat hår, fet hårbotten, känslig hårbotten, lockigt hår eller normalt hår, har Redken en lösning. Varje produkt innehåller unika ingredienser som ger skonsam och effektiv vård. Med Redken kan du förvänta dig friskt och vackert hår, oavsett din hårtyp.

Redkens hårvårdsserier

Redken erbjuder ett brett utbud av hårvårdsserier som riktar sig till olika behov och önskemål:

Redken All Soft: Förvandla torrt och sprött hår till silkesmjuka lockar.
Redken Extreme: Stärker och reparerar skadat hår för ökad styrka och motståndskraft.
Redken Acidic Bonding Concentrate: För kemiskt behandlat hår som behöver stärkas och återställas.
Redken Volume Injection: Ger omedelbar volym och fyllighet till fint och platt hår.
Redken Frizz Dismiss: Tämj frissigt hår och få en len och glänsande finish.
Redken Color Extend: Bevara färgens livlighet och glans med denna serie.
Redken All Soft Mega: För djup återfuktning och näring till extremt torrt hår.
Oavsett ditt hårvårdsbehov har Redken den perfekta serien för dig. Låt Redken hjälpa dig att uppnå dina hårmål och ge dig vackert och friskt hår varje dag.