Exuviance
– Specialprodukter –

Steg 3

Exuviance Specialprodukter: Förstärk Din Hudvårdsrutin

När din dagliga hudvårdsrutin behöver en extra boost, är det Exuviance Specialprodukter du ska vända dig till. Dessa produkter är inte bara tillägg, utan de är kraftfulla verktyg designade för att adressera specifika hudbehov. Vare sig du söker en intensiv peeling, en essens som förbereder huden, eller en punktbehandling för oönskade utbrott, har Exuviance en specialprodukt för dig. Dessa produkter är skapade för att ge din hud det lilla extra, för att förstärka, förbättra och förvandla. Utforska den skräddarsydda kraften av Exuviance's specialprodukter och upplev skillnaden i din hud.

Vad är en kemisk peeling?

Kemiska peelingars effektivitet

Kemiska peelingar är kraftfulla behandlingar som exfolierar tråkiga yttre celler för att avslöja en jämnare och mer strålande hud. De drivs ofta av Alpha Hydroxy Acids (AHAs), Retinol eller Salicylsyra och riktar sig mot en mängd hudproblem som rynkor, ojämn hudton, tristhet och akne.

 

Fördelarna med kemiska peelingar

Dessa peelingar vitaliserar och förnyar utseendet på tråkig hud, samtidigt som de förbättrar utseendet på mörka fläckar, fina linjer och grov textur. Med regelbunden användning kan huden uppleva en mjukare och jämnare yta, samtidigt som linjernas utseende och ojämn hudton minskar.

Skillnaden mellan professionella och hemma-peelingar

Professionella peelingar

Dessa peelingar kräver ett besök hos en läkare eller estetiker och kan vara förknippade med viss "nedetid" - tid som behövs för att huden ska läka.

 

Hemma-peelingar

Hemma-peelingar använder samma peelingmedel men är formulerade för att säkert användas hemma. De är ett enkelt och mycket effektivt sätt att förbättra hudproblem och släta ut hudens utseende, utan någon nedetid.

Vad är Microdermabrasion?

Microdermabrasion är en minimalt invasiv procedur som utförs på kliniker och skönhetssalonger. Den skonsamma exfolieringsprocessen förnyar hudens ton och textur. Efter en serie behandlingar ser huden smidigare, ljusare och jämnare ut. Denna teknik kan förbättra utseendet på fotoåldring, rynkor, fina linjer, åldersfläckar, akneärr, melasma och andra hudrelaterade problem.

 

Professionella produkter för hemmabruk

Även om kliniska behandlingar ger imponerande resultat, finns det professionella produkter av hög kvalitet som är avsedda för hemmabruk. Dessa produkter är generellt mildare men kan vara mycket effektiva. När du väljer produkter, leta efter de som innehåller glykolsyra och naturliga botaniska ingredienser som papaya. Dessa ingredienser hjälper till att lösgöra ytskiktet på huden, vilket omedelbart ger en slätare och ljusare hudton.

 

Fördelarna med Microdermabrasion

Förnyelse av hudton och textur

En av de mest framstående fördelarna med microdermabrasion är dess förmåga att förnya hudens ton och textur. Genom att avlägsna döda hudceller och stimulera cellförnyelse, ger det en fräschare och mer ungdomlig hud.

 

Minskar tecken på åldrande

Microdermabrasion kan avsevärt minska tecken på åldrande som fina linjer, rynkor och åldersfläckar. Regelbundna behandlingar kan hjälpa till att hålla huden ungdomlig och strålande.

 

Behandlar akneärr och pigmentering

Kollagen är nyckeln till fast och elastisk hud. Microdermabrasion stimulerar produktionen av detta viktiga protein, vilket ger huden en fastare och mer tonad look.

Exuviance Triple Microdermabrasion

Trippelverkande peeling som kombinerar kemisk exfoliering med mekanisk exfoliering.

Så använder du Exuviance
Triple Microdermabrasion

Applicera ett runt och jämnt lager på rengjord hud 2-3 gånger i veckan. Masseras in med lätta cirkulära rörelser i 30 sekunder. Undvik kontakt med ögonområdet och att skrubba för hårt. Låt verka i 1-3 minuter (upp till en minut för känslig hud). Skölj noggrant med vatten och torka försiktigt. Följ upp med serum och creme.

Egenskaperna hos Exuviance
Triple Microdermabrasion

  • Trippelverkande peeling med AHA-syra, papayaenzym och mikrokristaller.
  • Jämnar ut hudtexturen och ger lyster.
  • Reducerar synlighet av porer och ålderstecken.

Triple Microdermabrasion Face Polish är en trippelverkande peeling som kombinerar kemisk exfoliering med mekanisk exfoliering. Peelingen innehåller AHA-syror som på kemsik väg löser upp bindningar mellan döda hudceller och även binder fukt i huden. Enzymer jobbar högre upp på hudytan och förbättrar hudstrukturen medan mikrokristaller har en mekanisk exfolierande verkan. Denna kombination av exfolierande ingredienser lämnar huden otroligt len, mjuk och redo för efterföljande produkter i din hudvårdsrutin. Triple Microdermabrasion Face Polish passar alla hudtyper, men bör inte användas av en riktigt känslig hud. Huden efterlämnas len och med en fin lyster!

Exuviance Daily Resurfacing Peel

Peel-pads med 10% AHA i form av citronsyra.

Så använder du Exuviance
Daily Resurfacing Peel

Applicera i ansikte efter rengöring morgon eller kväll. Kan användas dagligen beroende på hudens tolerans och behov. Vänj alltid in en ny aktiv produkt. Applicera sedan efterföljande serum och creme. Använd alltid solskydd under dagen.

Egenskaperna hos Exuviance
Daily Resurfacing Peel

  • Peeling-pads för daglig användning.
  • Citronsyra exfolierar och ger huden en klarare ton.
  • Minimerar pigmenteringar och ökar lystern.

Daily Resurfacing Peel är en peeling i form av peel-pads med 10% AHA i form av citronsyra. De ger en intensiv exfoliering samtidigt som det ger en antioxidanteffekt och stimulerar kollagenprocessen. Dessa fungerar att använda dagligen, alternativt några dagar i veckan beroende på tolerans och önskemål. Huden får en otrolig lyster och hudtonen förbättras tack vare att cellförnyelsen ökas. Huden efterlämnas klar, djuprengjord och redo för nästkommande produkter från Exuviance. Används med fördel till morgonens hudvårdsrutin för att ge maximal lyster för dagen.

Exuviance Targeted Lip Filler

Mjukgör, återfuktar och stimulerar spänst till läppområdet.

Så använder du Exuviance
Targeted Lip Filler

Tryck försiktigt ut en liten mängd och applicera ett jämnt lager omkring och på läpparna med hjälp av den smidiga applikatorn. Appliceras morgon och kväll. En lätt pirrande känsla kan uppstå, vilket är helt normalt och avtar efter en stund.

Egenskaperna hos Exuviance
Targeted Lip Filler

  • Mjukgörande och spänstgivande produkt för läpparna.
  • Stimulerar cellförnyelsen för fastare hud på och omkring läpparna.
  • Huden på och omkring läpparna upplevs mjuk och återfuktad.

Targeted Lip Filler är en läpprodukt som mjukgör, återfuktar och stimulerar spänst till läppområdet. Denna produkt kan användas på läpparna, men också runt läppkonturen för att motverka och fördröja tecken på linjer ock rynkor. Sammansättningen består av Exuviance volymgivande teknologier CitraFill och NeoGlukosamin, som båda stimulerar cellförnyelsen och främjar nybildningen av kollagen. Targeted Lip Filler innehåller även peptider som bidrar ytterligare till en ökad fasthet, medan ingrediensen Glycerin mjukgör och återfuktar effektivt. Resultatet är mjuka, återfuktade läppar med en förbättrad läppkontur.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR:

produkter

8 produkter
Visa fler
8 produkter