take over
take over

Långa, fylliga, eleganta, buskiga...

Ögonbryn

Ögonbryn

Ögonbryn


Långa, korta, fylliga, glesa – Alla har vi olika bryn. Ögonbryn är det som ger en helhet till våra ansikten och ramar in utseendet. Hur du än vill att dina ögonbryn ska se ut så har vi produkter för dig. Under denna kategori hittar du allt från brynpennor, brynskuggor, brynfärg, brynmascara och mycket mer.

Under denna kategori finner du även färg för ögonbrynen som du kan använda för att färga dina ögonbryn. Resultatet håller mellan 3-5 veckor. Detta är perfekt för dig som inte har tid, ork eller viljan att sminka på ögonbrynen varje dag.

Tips:

·        Applicera 1-2 nyanser ljusare brynprodukt vid brynets början fram till ungefär häften av brynet. Följ därefter med din vanliga nyans från mitten mot slutet av brynet. Detta ger en naturlig look till brynet.

·        Använd en smal och snedskuren borste till brynpuder och bryn ’’pomader’’ för att enkelt kunna måla hårliknande streck. Detta skapar effekten av ett mer fylligt bryn med många hårstrån.

·        Borsta igenom brynen innan du fyller i dem för att se hur du vill måla formen. Borsta även igenom när du fyllt i klart för att jämna ut färgen och fördela den jämt.

Läs mer
Visa mindre
Filtrera
Varumärken (0)
Copyright 2018 © Vendre
Sortera
Copyright 2018 © Vendre
(105 produkter)
Visa fler

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Proenza Schouler
Proenza Schouler ARIZONA EDP 90 ML
Proenza Schouler ARIZONA SHOWER OIL 200 ML
Proenza Schouler ARIZONA BODY OIL 100 ML