Dermalogica

Dermalogica är ett välrenommerat varumärke inom professionell hudvård som har varit verksamt sedan 1986. Grundat av en hudterapeut är Dermalogica djupt engagerat i att skapa hudvårdsprodukter och behandlingar som inte bara passar din hudtyp, utan även din livsstil. Målet är att erbjuda effektiva resultat som är anpassade för din vardag.

Jane Wurwand, grundaren av Dermalogica, har inte bara skapat ett framstående hudvårdsmärke utan även ett av världens största utbildningscenter för hud- och kroppsvård, The International Dermal Institute. Jane är en pionjär inom branschen och har med sin vision och ledarskap lett Dermalogica till internationell framgång. Över 100 000 hudterapeuter i över 100 länder använder och rekommenderar idag Dermalogica.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Dermalogica.

clear start för ung hud  

Hudvård som ger effektiva resultat.

Var snäll mot din hud idag – det kommer du att ha igen i framtiden. Clear Start-produkterna behandlar ung hud med en kombination av kraftfullt renande och lugnande ingredienser som balanserar hudens naturliga mikroflora och pH-värde. Clear Start-serien passar för dig som just börjat få problem med huden och du kan använda produkterna ända upp till du är 20+Här hittar du toppfavoriterna från Dermalogica.

Exempelbild

*resultat efter en veckas användning av Post-Breakout Fix två gånger dagligen

*resultat efter en veckas användning av Post-Breakout Fix två gånger dagligen

*resultat efter två veckors användning av Breakout Clearing Booster

*resultat efter två veckors användning av Breakout Clearing Liquid Peel

                         

produkter

106 produkter
Visa fler
106 produkter

Auktoriserad återförsäljare av Dermalogica

När du köper Dermalogica online hos oss på Harmoniq kan du vara säker på att du får äkta kvalitetsprodukter. Vi är auktoriserade återförsäljare och vi erbjuder alltid enkla och trygga betalningsmetoder. 

Dermalogica hudvårdsprodukter – vårdande egenskaper

Är Dermalogica bra? Ja, Dermalogica erbjuder en väldigt vårdande hudvårdsserie som inte kräver några tidskrävande hudvårdsrutiner, utan snarare enkla rutiner alla kan följa.
Vad innehåller Dermalogica? Dermalogica innehåller inte komedogena ingredienser vilket innebär att produkterna är fria från produkter som täpper till huden och framkallar pormaskar. Vidare är Dermalogicas produkter fria från tilltäppande mineraloljor, irriterande artificiella färg- och parfymämnen, uttorkande S.D. -alkohol samt allergiframkallande lanolin.