styling

Bobbys Hair Care BobbYs Styling

Dyk ner i Bobbys Hair Care schampo – en symfoni av noggrant utvalda ingredienser som ger ditt hår den vård det förtjänar. Låt ditt hår omfamnas av naturlig styrka, oemotståndlig glans och en doft som talar om ren lyx. Skapad i Sverige, med en vision om hårets fulla potential, erbjuder Bobbys inte bara rengöring utan en hel upplevelse. Unna dig det bästa för ditt hår.

Bobbys Hair Care

bobbys hair care hairspray

ger håret stadga och glans

allt om bobbys hairspray

Förvandla varje hårstrå till en mästerverk med Bobbys hårspray – där flexibilitet möter formidabel fasthet. Istället för en rustning, tänk dig en silkeslen mantel som sveper in varje lock med precision, bevarande av formen utan att kännas som betong. Låt ditt hår dansa i vinden, men stanna i den frisyr du älskar. För de dagar då "precis lagom" är melodin, låt Bobby's veganska formula föra taktpinnen, och addera den perfekta glansen till ditt hår. Oavsett tillfälle, ditt hår förtjänar den bästa symfonin av stadga och glans.

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care dry shampoo

gör håret fräscht, ger stadga och volym

allt om bobbys torrschampo

Föreställ dig ett torrschampo som inte bara gör ditt hår piggare genom att magiskt suga upp oljor, utan som också tillför en volym likt de dramatiska klipporna vid havet! Med Bobbys torrschampo blir håret inte bara förnyat, det får en uppgradering. För dem som drömmer om både färskhet och en kraftig lyft, är detta mirakelflaskans svar. Använd det som ett snabbt uppvaknande för ditt hår eller som ett verktyg för att skulptera en mästerstycke-frisyr. Tid är ibland en bristvara, och detta torrschampo är en livräddare för de hektiska dagarna. Och oroar du dig för hårfärgen? Oroa dig inte, Bobbys har en magisk touch för alla nyanser.

Ett tips på vägen: Spraya med stil och finess, håll flaskan en armlängd bort och låt borsten göra sin dans, och du kommer att glömma att du hoppade över hårtvätten!

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care hair mousse

LUFTIG OCH HÄRLIG MOUSSE FÖR VARDAG OCH FEST

allt om bobbys hårmousse

Föreställ dig en magisk hårmousse som lyfter ditt hår till molnen utan att få det att känna sig fängslat. Med en konsistens lika fluffig som en sommarmoln, ger Bobbys hårmousse ditt hår en känsla av frihet och volym. Klibbfri och spelar så lätt som en fjäder i en bris. Oavsett om du är på väg till en mysig middag eller en glittrande fest, kommer denna mousse att servera volym och glans med en sida av skydd. Och visst ja, den doftar himmelskt! I en elegant behållare väntar den perfekta kombinationen av styling och vård. Med Bobbys vid din sida får du en glamorös styling samtidigt som ditt hår blir omhändertaget. Ett mästerverk i en flaska för alla som drömmer om perfekt hår - dag in, dag ut!

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care leave in conditioner heat protection

gör håret mjukt och skyddar mot värme

allt om bobbys leave in-balsam med värmeskydd

Ta en titt på Bobbys Hair Care’s mirakelspray – Leave In Conditioner Heat Protection. Tänk dig en balsamspray som inte bara vårdar ditt hår utan även agerar som din hårstrås riddare i skinande rustning mot intensiv värme. Ja, denna lilla pärla ger en sköld mot värme upp till hissnande 230 grader! Varför välja när du kan ha både lyster och skydd i en och samma flaska? Rik på reparerande, mjukgörande och återfuktande proteiner, den strävar efter att ge varje hårstrå den omtanke och styrka det förtjänar, oavsett om ditt hår är fuktigt från duschen eller torrt som en sommardag.

Och för de små äventyrarna med tovigt hår som gillar fart? Denna balsamspray är en räddare i nöden! Ett snabbt tips: spraya produkten i handflatan och dra den genom hårets sektioner innan du varsamt kammar igenom, så att varje tråd får känna kärleken.

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care saltspray

få beach-looken med några få spray

allt om bobbys saltspray

Låt Bobbys saltvattenspray teleportera dig till sommarens bästa minnen – dagar vid strandkanten med håret dansandes fritt i vinden. Känn hur varje spray ger dig samma textur som ett uppfriskande havsdopp, med ditt hår som följer solens strålar tills det torkar naturligt.

Mer än bara en enkel texturspray, denna flaskas magi är berikad med Provitamin B5. Förvänta dig inte bara strand-liknande volym, utan en fuktbomb som adderar vitalitet och energi till ditt hår, hållandes varje lock på plats från gryning till skymning.

Och för de som söker toppresultat? Använd i lätt fuktigt hår före föning. Men oroa dig inte, även på travla dagar kan denna lilla undrar-spray appliceras i torrt hår för en snabb touch av sommar.

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care styling wax

ett halvmatt vax för naturligt resultat

allt om bobbys vax

Känn magin av ett vax som kombinerar flexibilitet med en diskret styrka! Introducerar Bobbys Styling Wax - en dold skatt för alla håräventyrare som strävar efter den perfekta balansen mellan naturlig finish och beständig stadga. Dess delikata unisexdoft väcker sinnen och erbjuder en förförisk aura, passande för varje individ.

 

Men varför stanna vid bara styling? Bobbys Styling Wax är också en trogen följeslagare som vårdar ditt hår, försäkrar att det inte bara ser bra ut, utan också känner sig bäst. Om du är någon som inte kompromissar med din look, vare sig det är en ledig dag på stan eller den mest exklusiva festen, är detta vaxet för dig. En touch av lyx, för varje dag.

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care beauty oil

få silkeslent och frizz-fritt hår

allt om bobbys hårolja

Stig in i en ny era av hårskötsel med Bobbys hårolja, en dryck för ditt törstande hår. Bortom den vanliga hårvårdsrutinen erbjuder vår olja en djupdykning i naturens skönhetsskatt: Arganolja, en gyllene nektar känd för sina intensivt återfuktande egenskaper.

Ditt hår utsätts ständigt för påfrestningar, från bångstyriga väderförhållanden till daglig styling. Men oroa dig inte, för vår olja agerar som en sköld, som genast tränger djupt in i varje hårstrå och ger den förlorade fukten tillbaka.

Och för dig som kämpar med de oförutsägbara nyckerna av lockigt hår eller den envetna frizz som ofta följer med - här är din hjälte. Med bara några droppar av denna magiska elixir, kan du förvandla ditt hår från trassligt till silkeslent, och kasta en strålande glans över det.

 

Till produkt 

Bobbys Hair Care

bobbys hair care detangling brush

skonsam och vårdnade utredningsborste

allt om bobbys utredningsborste

Låt oss presentera skönhetens hemlighet för ditt hår: Bobbys Hair Care Detangling Brush - borsten som smeker varje hårstrå med kärlek och varsamhet. I en värld där håret ständigt utsätts för stress och skador, kommer denna borste att vara din hårs bästa vän, omsorgsfullt utvecklad för att undvika onödigt håravfall och minimera skadade strån.

Känn friheten av smidigt och skadefritt hår varje gång borstens perfekta kombination av svinborst och nylonstift glider genom det. Detta innovativa verktyg har designats med dig i åtanke - ja, just dig, oavsett om ditt hår är vågigt, rakt, lockigt eller något däremellan. Även de mest känsliga hårbottarna kan andas ut, tack vare borstens skonsamma struktur.

 

Till produkt 

produkter

7 produkter
Visa fler
7 produkter