Volymspray

Alla strävar inte efter Amy Winehouse-looken, men om du gör det så krävs en stadig dos med volymspray! Volymspray passar såklart för de lite mer diskreta frisyrerna också eftersom det, beroende på hur mycket du använder, ger en lagom mängd volym och textur i ditt hår som verkligen gör skillnad! Volymspray är extra bra för dig med tunt, livlöst och rakt hår. 

  Mer om hÅR

  5 saker som påverkar din hårkvalitet

  5 saker som påverkar din hårkvalitet

  Hårvård

  Många vet inte vet att det finns en mängd faktorer som ligger till grund för hur ditt hår mår och ser ut. I den här artikeln listar vi de 5 vikt...
  Läs mer

  Går det att rädda ett skadat hår med produkter? Redkenexperten avslöjar

  Går det att rädda ett skadat hår med produkter?...

  Redken

  Vi har pratat med hårexperten David Jungqvist, redkenutbildaren som vet allt och lite till om hår. Du kanske undrar om det är sant att håret väx...
  Läs mer

  Slipp problem med hårbotten

  Slipp problem med hårbotten

  Hårvård

  Så här gör du! Lösningar till 5 av dom vanligaste hårbottenproblemen. 


  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   4 produkter

   Vad gör volymspray?

   Att få volym i håret kan vara svårt ibland. Har du tjockt hår kan håret kännas tungt och bristen på volym märks och känns. Har du åt andra hållet istället, det vill säga tunt hår, kan bristen på volym vara på grund av för få hårstrån. Det finns alltså en stor risk att du behöver kämpa med volymen, och isåfall med produkter som bland annat volymsprayer. 

   Vilken volymspray ska man ha?

   Som du säkert märkt finns det volymsprayer in i det oändliga. Först och främst pratar man om två olika varianter. 

   Volymspray utan aerosol

   Den här typen av volymspray är flytande och kommer i en flaska med pump. Vanligtvis använder man denna i fuktigt hår för att bygga upp volymen. Den baseras huvudsakligen på naturliga komponenter som ger medium stadga på grund av större partiklar.