Carolina Herrera

Carolina Herrera, en namnkunnig ikon inom modevärlden, är en designer som har banat väg för sofistikerad elegans och tidlös skönhet. Med ursprung i Venezuela och en personlig stil som är lika imponerande som hennes skapelser, har Carolina Herrera blivit synonym med överlägsen kvinnlighet och raffinerad glamour.

Herrera, som grundade sitt modehus på 1980-talet, har skapat en unik estetik som kombinerar klassiskt chic med en modern twist. Hennes klänningar har varit favoriter bland kändisar och modeikoner världen över, och de kännetecknas ofta av eleganta linjer, vackra material och en känsla av tidlös skönhet. Carolina Herrera är också en mästare när det gäller att skapa dofter som är lika minnesvärda som hennes klädkollektioner. Hennes parfymer är en förlängning av hennes designfilosofi och erbjuder en subtil och sofistikerad doftupplevelse. Varumärket har producerat en rad ikoniska dofter, inklusive den tidlösa "Carolina Herrera" och den sensuella "Good Girl," som båda har blivit älskade av kvinnor världen över.

Carolina Herrera-parfymer är kända för sin eleganta förpackning och deras förmåga att fånga essensen av femininitet och skönhet i en flaska. Oavsett om det är för vardagsbruk eller speciella tillfällen, bär en Carolina Herrera-doft med sig en aura av elegans och raffinerad glamour.

Carolina Herrera och hennes varumärke har satt sin prägel på modevärlden och skönhetsbranschen genom sina tidlösa skapelser. Hennes dedikation till att skapa kläder och dofter som framhäver den naturliga skönheten hos kvinnor fortsätter att inspirera och förtrolla.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Carolina Herrera.

produkter

32 produkter
Visa fler
32 produkter

Lyxiga och eleganta dofter från modehuset Carolina Herrera

Carolina Herrera är en venezuelansk-amerikansk modedesigner, främst känd för sin unika och eleganta personliga stil och för att klä första damer såsom Michelle Obama och Jacqueline Onassis. Hon etablerade sitt modehus redan på 80-talet och sedan dess har det uppnått en stor succé. Carolina Herrera lanserade sin första doft för kvinnor år 1988 och har sedan dess inlett en rad framgångsrika dofter för både män och kvinnor under årens lopp.  Varumärket har över 70 parfymer i doftbasen och samarbetet ha skett med många kända parfymörer som Alberto Morillas och Carlos Benamin. 

Om Carolina Herrera

Carolina Herrera föddes 1939 och växte upp i Caracas. Hon har både ett amerikanskt och ett venezuelanskt medborgarskap och blev tidigt introducerad till modevärlden av sin mormor. Mormodern tog med den unga Carolina på modevisningar, men köpte också outfits till henne från märken som Lanvin och Dior. Intresset för mode smittade av sig och Carolina har blivit känd för både sin egna personliga stil och sin design. Hon flyttade i början av 80-talet till New York, där hon bland annat sågs i sällskap med Andy Warhol, Bianca och Mick Jagger. Människor i Carolinas omgivning gillad hennes stil och uppmuntrade henne att designa något eget. Sagt och gjort! Det egna märket som innefattar både kläder för honom och henne, parfym och brudutstyrslar håller hög kvalitet och känns igen på, utöver den stilfulla designen, den välkända logotypen med grundarens initialer C och H. 

Carolina Herrera parfymer

I slutet av 80-talet, lanserade Carolina Herrera sina första parfymer, en för henne och en för honom. Den kvinnliga parfymen döptes efter henne själv, och den manliga fick heta Carolina Herrera for men. Parfymerna, såldes i förpackningar trendiga för tiden och blev så populära att de snart följdes upp av fler dofter. Carolina Herreras dofter är alla präglade av hög kvalitet, innovation och tidlöshet. Till den mest kända och främsta doften från märket hör Carolina Herrera 212, som också den finns både för honom och henne. Carolina Herrera 212 finns givetvis också i vårt sortiment här på Harmoniq och du kan välja mellan originaldoften och uppdaterade versioner som 212 Sexy, 212 NYC och 212 VIP. Hitta den version av 212 som passar just dig!

Carolina Herrera dam

Oemotståndliga, unika, lyxiga och helt fantastiska! Det är vad vi tycker om Carolina Herreras damparfymer. Förutom sensuella och beroendeframkallande dofter, är parfymflaskorna formade som klackskor bland de lyxigaste parfymerna man kan hitta.

Carolina Herrera herr

Hur cool parfym får man ha? En riktigt cool enligt Carolina Herrera! Parfymflaskorna formade som en svart blixt är inte bara otroligt stilrena och snygga, även dofterna är helt fantastiska. Parfymen Carolina Herrera Bad Boy passar den modiga och kraftfulla mannen som vill ha ett doft som utsöndrar självsäkerhet.