Benjamin Barber

Unika produkter för skägg och mustasch! Det originella varumärket Benjamin Barber har allt inom skägg- och mustasch-vård som du behöver för att ge ditt skägg den där extra touchen av perfektion. Affärsidén är enkel och är helt enkelt att Benjamin Barber ska skapa de bästa möjliga produkterna för män och deras ansiktshår. Genom att blanda gammeldags design med toppkvalitet blir produkterna snygga, intressanta och ger framförallt ett proffsigt resultat på ditt skägg. 

Varumärket har allt från skäggoljor, beard Fillers och skäggvax till skäggborstar, rakhyxlar och rakset som ger dig det ultimata resultatet. Varför inte ge ditt skägg den vård det förtjänar? Köp Benjamin Barber här oss på HARMONIQ.se!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Acqua di parma.

produkter

64 produkter
Visa fler
64 produkter

Hudvård från Benjamin Barber

Förutom skäggvård erbjuder Benjamin Barber fantastiska hudvårdsprodukter som body lotion, body wash och handtvål. Med andra ord får du enkelt en komplett rutin för både skägg och kropp med Benjamin Barber.

Skäggvård från Benjamin Barber

Skäggvård, Benjamin Barber i sitt esse! Det finns flera skäggvårdsprodukter som kan vara bra att ha till hands när du tar hand om ditt skägg. Vad sägs som skäggtvål, skäggvax och skäggolja samt att avsluta din rutin med en beard pencil eller beard filler som täcker tunnare partier och jämnar ut skägglinjer!

Verktyg från Benjamin Barber

Verktygen är perfekt som present eller om du själv vill unna dig något till din rakningsrutin. Välj mellan flera olika rakhyvlar i olika färger och med olika blad, Benjamin Barber har allt för den kräsne mannen. Förutom en rakhyvel kan du behöva en rakborste med fina strån eller varför inte en skäggborste för att borsta igenom ditt lång skägg.