Elemis

Elemis är ett framstående varumärke inom hudvård och wellness med en djupt rotad passion för aromaterapi, konstnärlig kreativitet och vetenskaplig forskning. Deras filosofi kombinerar naturens styrka med avancerade leveranssystem och banbrytande teknologi för att skapa produkter som är skonsamma mot huden och samtidigt ger påvisbara resultat.

Genom att utnyttja naturens resurser och att använda högpresterande ingredienser har Elemis skapat en imponerande portfölj av hudvårdsprodukter. Dessa produkter har genomgått rigorösa kliniska tester och har bevisats ge både synliga och kännbara resultat. Elemis strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse för kropp och själ, och deras produkter är utformade för att främja välbefinnande och hudhälsa.

– VI TROR PÅ

1. Hudens välmående

Våra produkter arbetar för att skydda din huds unika mikroflora och bekämpa dagliga påfrestningar samtidigt som de främjar en hälsosam syramantel. Efter din virtuella eller fysiska hudkonsultation kommer din personliga ELEMIS Hudvårdsplan att skräddarsys för att maximera din hudhälsa.

2. Bevisade resultat

Varje nya ELEMIS-formula genomgår rigorösa tester för att säkerställa maximal effektivitet, och våra kraftfulla aktiva ingredienser ger kliniskt bevisade resultat. Vi är dedikerade att leverera resultat som du kan se och känna, både inuti och utanpå.

3. Vård som ger välbefinnande

Med en grund i aromaterapi skapas våra produkter omsorgsfullt med naturliga dofter och sublima texturer. Vårt synsätt på hudvård är holistiskt; vi tror på kraften i att engagera alla sinnen på din resa mot hudens välbefinnande.

4. Transparent innovation

Alla våra produkter utvecklas i vårt ELEMIS Innovationscenter i London och tillverkas i England*, med högsta standarder för kvalitet och säkerhet.


*Vissa undantag förekommer. Vänligen hänvisa till produktförpackningen för korrekt ursprungsdeklaration.

 

Populära produkter

Här hittar du toppfavoriterna från Elemis.

produkter

104 produkter
Visa fler
104 produkter