Färga håret

Att färga håret är bland det lyxigaste man kan göra för sig själv, ellerhur? Många tröttnar lätt på sin hårfärg och det kan lätt börja klia i fingrarna efter lite förnyelse. Det spelar egentligen ingen roll om du vill köra kreativa neonfärger eller diskreta nyanser av brunt, vill man färga håret så hejar vi på dig! I sortimentet hittar du mängder med hårfärger, toningar, permanenta hårfärger och mycket mer att välja mellan och det är bara fantasin som sätter gränser.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

  Mer om hÅR

  Det här händer om du inte använder rätt produkter till ditt färgade hår

  Det här händer om du inte använder rätt produkt...

  Färga håret

  Oavsett om du färgar håret med några veckors eller månaders intervall är processen en investering som helt klart är värd att ta hand om hemma. R...
  Läs mer

  Så bättrar du på hårfärgen utan att behöva gå till frisören

  Så bättrar du på hårfärgen utan att behöva gå t...

  Vill du bättra på hårfärgen utan att behöva gå till frisören? Något många inte tänker på är att du faktiskt kan göra mycket med nyansen med hjäl...
  Läs mer

  Så färgar du håret utan att det blir slitet

  Så färgar du håret utan att det blir slitet

  Färga håret

  Att experimentera med hårfärg är ett enkelt och roligt sätt att uttrycka sig själv eller skapa en förändring i sin look. Men hårfärgnin...
  Läs mer

  TOPPLISTA

   produkter

   510 produkter
   Visa fler
   510 produkter

   Färga håret hemma

   Det finns några tips och riktlinjer att ta del av innan du färgar håret hemma för att det ska bli så bra som möjligt!

   Tvätta inte håret innan färgning

   Tvätta inte håret innan färgning. Om du tvättar håret innan reduceras hårets naturliga fetter och andra ämnen som i samband med färgning hade skyddat din hårbotten mot färgen. 

   Smörj in huden vid hårfästet

   Smörj in huden kring hårfästet med en fet kräm som exempelvis vaselin innan du applicerar hårfärgningsmedlet för att undvika att få hårfärg på huden. Om du får färg på huden så kan det ta några dagar innan färgen släpper.

   För att optimera din hårfärgs-session hemma, finns det mängder med tillbehör att använda som kan underlätta! Exempelvis hårklämmor och penslar. Se vårt utbud under hårverktyg!

   Kan man färga håret som gravid?

   Man brukar rekommendera att vänta till efter vecka 12 in i graviditeten, eftersom många viktiga delar hos barnet utvecklas innan vecka 12. Rådgör helst med din barnmorska innan eftersom alla graviditeter är olika!